Tjedni top 5: The Good Wife ulazi u šestu sezonu, a NBC vraća Debru Messing na TV – serijala.com

Tjedni top 5: The Good Wife ulazi u šestu sezonu, a NBC vraća Debru Messing na TV

Dvije nove humoristične serije završavaju na FX-u, a dvije stare humoristične serije počinju na Foxu.

 1. Nice show says:

  The Good Wife sam pogledao Pilot i nešto sitno od treće sezone na HRT2 i mogu reći da mi je serija baš super. Slično Bonesu i Castlu, ali se samo odvija na sudu. Uglavnom, nemam baš vremena gledati svih 5 sezona po dvadesetak epizoda pa bih volio uskočiti u 6. sezonu pa gledati jednu epizodu tjedno. Ima li nečega važnog što bih trebao znati za 6. sezonu kao možda neki cliffhanger iz pete ili slično?

  • Krešo says:

   Slično sam ja planirao prošle sezone. Gledao pilot i možda poneku epizodu usput na domaćim televizorima. Uskočio bosonog u petu (ili finale četvrte, ne sjećam se).

   Bones i Castle su kežual i lagane serije — not that there’s anything wrong with that — ali mislim da je TGW bliže drametini. Znaju i oni biti goofy, imati stand-alone epizode koje su svakakve, ali kad se drže arca, odlični su. Bar je takva bila peta sezona.

   Dosta se izdogađalo u petoj, koja je možda (kažu) najbolja do sada, pa bi ti čak preporučio da kreneš od tamo. Ima dosta cliffhangera i svačega što bi trebalo poloviti s kraja pete. Necu ti lagati, ne da mi se napisati što je sve bilo :)) Mozda se netko nadoveže ako nemaš namjeru ići u rikverc. Alternativno: wikipedija i opisi epizoda u par rečenica.

  • Interested says:

   Hvala na pomoći i savjetima :)
   I moram pitati: Krešo, koji je tvoj posao? lol
   U nekim člancima si pisao da nakon posla pogledaš nove i catchupaš još neke epizode mnogih serija. Još si, koliko vidim odgovoran za 80% sadržaja objavljenih na serijali te me zanima kako ti to sve stigneš obaviti nakon posla xD

   • Krešo says:

    Posao? IT (crowd).

    Ne znam, vidis koliko je sadrzaja u zadnje vrijeme, nazalost.
    Vijest lako nakon posla, nesto vise od toga u pravilu nedjeljom.

 2. Franko Blažina says:

  ‘The Mysteries of Laura’ izgleda sjajno! She’s a COP!!! AND A MOM!!! COPMOM – MOMCOP. Kako će uspjeti biti i jedno i drugo? Stay tuned.

 3. Branimir says:

  Svi koji bi htjeli pogledati Mindy project – predurajte prvu polovicu prve sezone jer je druga polovica prve i veći dio druge sezone urnebesan!

  Jedini minus druge sezone mi je *SPOILER* hoće li neće li (keep in mind – imali su “zimsku” pauzu nakon 14. epizode i velikog cliffhangera.

 4. Slaven says:

  Ni dan-danas mi nije jasno kako sam uspio odgledat osam sezona The Practicea prije par godina. Sad nemam živaca za takvo nešto sa Good Wife. Čim vidim te 22 epizode po sezoni, smuči mi se.

 5. Tea says:

  Imam 25 godina i obožavam Downton Abbey. Molim, bez uskogrudnosti.

 6. tv fan says:

  New Girl mi je jedna od omiljenih humorističnih serija na televiziji trenutno,a Nick i Jess jedan od omiljenih parova,još cijelu 3 sezonu nisam uspio pogledati,al uskoro ću i to obaviti,za Lauru neman riječii,u priželjkivanju otkazivanja!!!

 7. John Jones says:

  Downton Abbey se obavezno gleda jer je serija odlična, a inače sam fan sci-fi-a tako da to stvarno nešto govori.

 8. kkreuk says:

  …nema sisa nego se Zui pući. Buuu!

 9. Marko says:

  Zasto niste objavili jesenske sheme domacih televizija?

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *