Tjedan 9.11.-15.11. – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan 9.11.-15.11.

Tjedan 9.11.-15.11.

Saznajte što jednostavno ne smijete propustiti ovog tjedna!

Preporuke

CSI franšiza već je prikazivala crossovere, no ovo je prvi put da slijedi jedan isti slučaj kroz sve tri svoje serije. Doktor Ray Langston biva uključen u trostruku priču koja ga vodi do Floride (CSI Miami), u Veliku jabuku (CSI New York) te natrag u Las Vegas (CSI). Sve će početi jednom odsiječenom nogom pronađenom u Evergladesu i povezanom sa izgubljenom djevojčicom iz Las Vegasa. CSI Miami i početak priče pogledajte u ponedjeljak navečer, CSI New York u srijedu, a CSI, ujedno i rasplet radnje, u ovaj četvrtak.

Nakon četiri desetljeća Ulica Sezam i dalje zna kako osvojiti gledatelje. Voljena dječja serija u svoju 40. sezonu ulazi epizodom u kojoj gostuje prva dama Michelle Obama. Ona će podučiti stanovnike koristima zdrave prehrane. U goste nakratko dolazi i Cameron Diaz, zajedno sa Velikom pticom, Elmom i ostalom ekipom. Ne propustite u ovaj utorak!


Elmova pjesma! <3

U Gleeju će ove srijede Will potaknuti članove pjevačke grupe da svoju točku izvedu u invalidnim kolicima, kako bi ohrabrili svoga kolegu Artieja.

Četvrtak je dan za Bones, koji će se ovog puta baviti smrću patuljka. Booth i Brennan odjednom se nađu u svijetu hrvanja niskih ljudi, gdje moraju odlučiti tko je zapravo sumnjivac.

Adam Rodriguez (CSI Miami) u petak će se pridružiti postavi Ugly Betty – i ostati malo duže. Utjelovit će ulogu nekadašnjeg zločestog dečka iz Bettyine i Hildine srednje škole, za kojim su tada ludovale sve cure.

Promjene emitiranja

U ponedjeljak nema Greeka, koji s emitiranjem nastavlja tek 25. siječnja iduće godine.* House i Lie to Me ponovno su s nama nakon kraće pauze.

U srijedu nema Cougar Towna i Eastwicka, koji se, redom, vraćaju za jedan i za dva tjedna. Hanka gledamo za tjedan dana. Glee se vraća sa epizodom “Wheels”.

U nedjelju nas očekuje specijalna epizoda Doctor Whoa, “The Waters of Mars”. Mad Men je prošlog tjedna završio svoju treću sezonu, a četvrtu možemo očekivati tokom 2010. godine. Konačno, nakon mjesec dana pauze vraćaju se Simpsoni sa epizodom “The Devil Wears Nada”.

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861