Tjedan: 6. – 12. rujna – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan: 6. – 12. rujna

Tjedan: 6. – 12. rujna

Prvi val novih serija stiže već ovaj tjedan, a ukoliko vam to ne bude dovoljno, tu su i nove sezone nekih starih. Međutim, tu su i serije koje završavaju, i dok su neke došle do posljednje epizode u sezoni, neke idu na malu dužu stanku. Bez velikih dvojbi, najveća stvar ovog tjedna je premijera treće sezone serije Sons of Anarchy.

Ovog ponedjeljka Lie To Me, Weeds i The Big C pauziraju, stoga dan izgleda slabo popunjen serijama, a uz to treba napomenuti kako The Secret Life of the American Teenager odlazi na dužu stanku nakon ovotjedne epizode, s emitiranjem će se nastaviti vrlo vjerojatno u siječnju sljedeće godine. U utorak počinju Sonsi, emitiraju se dvije finalne epizode prve sezone serije Louie, crnohumorne komedije koju smo jučer recenzirali. S ovogodišnjim emitiranjem završava i White Collar, nastavak sezone slijedi početkom sljedeće godine, kako je to već uobičajeno kod ove USA-ove serije.

Ono što je vrijedilo za White Collar vrijedi i za Psych u srijedu, s tim što se serija vraća nešto ranije s pauze, odnosno, već u studenom bi USA trebao nastaviti s emitiranjem novih epizoda. Srijeda donosi i dvije potpuno nove serije, Hellcats koji će emitirati CW, te Terriers koji donosi FX, čiju najavu možete pogledati ovdje. U četvrtak je finale sezone Rookie Bluea, počinje nova sezona CW-ovog The Vampire Diariesa, te Nikita, određenoj publici možda i jedna od iščekivanijih serija ove jeseni. Vidjet ćemo što sve, osim akcije i Maggie Q, može ponuditi CW u ovom remakeu.

U subotu počinje treća sezona britanskog Merlina, dok u nedjelju završavaju trenutne sezone HBO-ovih serija Hung, Entourage i True Blood. Sve u svemu, pred nama je zanimljiv tjedan s dosta novina i promjena, a želite li ostati u korak sa svim serijama svakako nas posjećujte i dalje, nastojat ćemo vam u recenzijama predstaviti čim više novih serija, prvenstveno onih najzanimljivijih.

Ponedjeljak

SerijaSezonaEpizodaMreža
Ideal64
Rizzoli & Isles19
Secret Life of the American Teenager314
The Closer69

Utorak

SerijaSezonaEpizodaMreža
Big Lake 17 & 8
Covert Affairs19
Louie112
Melissa & Joey15
Sons of Anarchy31
Warehouse 13210
White Collar29

Srijeda

SerijaSezonaEpizodaMreža
Psych59
Dark Blue27
Hellcats11
Shattered12
Terriers11

Četvrtak

SerijaSezonaEpizodaMreža
Nikita11
Rookie Blue112
The Vampire Diaries21

Petak

SerijaSezonaEpizodaMreža
Eureka49
Haven19

Subota

SerijaSezonaEpizodaMreža
Merlin31

Nedjelja

SerijaSezonaEpizodaMreža
Children's Hospital24
Entourage710
Hung210
Mad Men48
Rubicon18
The Glades110
The Gates111
True Blood312
Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861