Tjedan 5.10.-11.10. – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan 5.10.-11.10.

Tjedan 5.10.-11.10.

Nakon veoma burnog naleta novih sezona pred koji tjedan, stvari su se stišale. Idemo utvrditi gradivo.

Ponedjeljkom je na rasporedu sva sila serija. Castle i Beckett tako istražuju ubojstvo poznate manekenke, u Gossip Girl dolazi popularna filmska glumica koja želi normalan studentski život, a Housea zapada liječenje afričkog političara. The Big Bang Theory ovaj će nas put nasmijati Sheldonovim čokoladnim eksperimentiranjem na Penny!

Ovaj utorak više nema The Hillsa, modne serije koja je prošli tjedan završila svoju petu sezonu. Tko voli South Park može ga ponovno pogledati nakon poprilične pauze od šest mjeseci, epizodom 13×08. Novi NCIS: LA u svojem je trećem tjednu zajedno sa očinskom serijom NCIS, starijom 7 godina. Od novih serija preporučujemo The Good Wife, seriju o ženi političara koja samostalno kreće u odvjetničku karijeru, a koja je također premijerno započela pred tri tjedna.

Što gledati srijedom? Dečki se okreću protiv cura u školskom glazbenom klubu Glee, a Eastwick proganja duh pa Roxie pomišlja da gubi razum. Tu je i nova epizoda Modern Familyja u kojoj saznajemo da je Claireina i Mitchellova majka upropastila Jayevo vjenčanje. :)

Četvrtak je, u Communityju profesor Chang prijeti lošim ocjenama ukoliko se ne pokaže prevarant. Pogledajte i novu epizodu Bonesa, gdje Boothov sin pokušava ocu pronaći djevojku, a u perspektivnom FlashForwardu društvo ovoga puta odlazi u Njemačku istražiti nove vizije. Tu su i novi Fringe, Grey’s Anatomy, Supernatural, The Office, uglavnom, neće vam biti dosadno. ;)

U petak počinje druga sezona (znanstveno) fantastičnog Sanctuaryja, a Helen se u njenim istragama pridružuje forenzički psiholog. Tko želi još SF-a, emitira se Dollhouse, Smallville, te dugoočekivani Stargate: Universe s kojim smo se upoznali prethodni tjedan.

Subotom se prikazuje britanski Merlin, 13-dijelna moderna verzija priče o poznatom čarobnjaku iz grada Kamelota.

Nedjelja je dan za Animation Domination, pa nemojte propustiti nove nastavke Simpsona, American Dad!a, Family Guyja te novijeg The Cleveland Showa. One malo ozbiljnije čekaju nove epizode Californicationa, Dextera i Mad Mena, a za nježniji spol predlažemo Desperate Housewives – Tom i Lynette pomučit će se svojim klincima objasniti da ih čeka novi brat ili sestrica.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861