Tjedan 28.12. – 3.01. – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan 28.12. – 3.01.

Tjedan 28.12. – 3.01.

Proteklog tjedna nismo objavili pregled emitiranja, pošto emitiranja – nije bilo. Ovog tjedna nazire se vraćanje u normalu.

Barem u nedjelju, kada Fox ponovno počinje prikazivati svoje animirane serije, i to sve četiri – American Dad, Family Guy, The Cleveland Show i The Simpsons.

Istog dana slijedi i novi nastavak Desperate Housewivesa, kada ćemo konačno saznati što se dogodilo nakon avionske nesreće u Wisteria Laneu; usput pogledajte i zadnju epizodu popularne emisije Top Gear, prije njenog ponovnog povratka u proljeće.

Disney's Desperate Housewives

No, u petak nas s početkom Nove godine prvo čeka drugi dio finala Doctor Whoa, s kojime se zaključuje jedno poglavlje ove serije, a iduće kreće u travnju punom, petom sezonom nakon čitave godine “pauze”.

3 komentara
  • Napokon! Zadnja dva tjedna pratim Jersey Shore i ne želim to nikome ovdje.

    (Uglavnom, za one koje baš zanima, radi se o MTVevom reality showu gdje u jednu kuću stave hrpu ljudi koji su izašli sa slika sitea hotchickswithdouchebags.com i onda oni međusobno komuniciraju onoliko sofisticirano koliko bi to napravio mentalno poremećeni neandertalac kojemu je pauk upravo digao auto…)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861