Tjedan 19.04. – 25.04. – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan 19.04. – 25.04.

Tjedan 19.04. – 25.04.

Stiže nam nova serija Gravity te druga sezona humorističnog Party Downa. Što ćete gledati?

Ponedjeljak

Novi nastavci serija 24, CSI Miami, Castlea, Damages, Hiccups, Housea, How I Met Your Mother, One Tree Hill, Rules of Engagement te United States of Tara. Nema Life Unexpecteda, Gossip Girl, Big Bang Theoryja i Saving Grace.

Utorak

Glee je u svom drugom tjednu nakon pauze, Lost se približava kraju, tu su i novi Parenthood te znanstveno fantastični V. Škrt no kvalitetan utorak (s jednom iznimkom).

Srijeda

Gledate li South Park tu je nova epizoda animirane serije, a potom i Law & Order: SVU, Accidentally on Purpose, Mercy te Old Christine.

Četvrtak

Dan za povratke, ponovno su s nama 30 Rock, Community i The Mentalist. Nemojte propustiti ni nove nastavke Bonesa, CSI-ja, Fringea, Supernaturala i Vampire Diariesa. (A tu je i FlashForward.)

Petak

Počinje druga sezona Starzove humoristične serije Party Down, o ekipi za catering u Los Angelesu koja se svakog tjedna pobrine za organiziranje jednog događaja. Najbolja serija za koju niste čuli, kao i jedna od najzabavnijih komedija na TV-u. U drugoj sezoni specijalna gošća Megan Mullally (Will & Grace)!

Istog dana stiže nova serija Gravity. Grupa ljudi (preživjelih) koji su pokušali počiniti samoubojstvo redovito se sastaje i razmjenjuje iskustva. Ako vam je to pomalo čudno, još je čudnije što je riječ o komediji. Definitivno zvuči drugačije, a Starz je trenutno vrlo škrt u vezi detalja o radnji.

Subota

Prvi nastavak dvodijelne Doctor Who epizode i fantasy serija Legend of the Seeker. Neki će reći, najbolji dan u tjednu. :)

Nedjelja

Fox prikazuje American Dad i Simpsone, a od ostalih serija preporučujemo The Pacific, Breaking Bad te The Tudors. Curke, nova epizoda Desperate Housewivesa i Brothers & Sisters.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861