Tjedan: 15.03. – 21.03. – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan: 15.03. – 21.03.

Tjedan: 15.03. – 21.03.

Vraća se FlashForward, počinje nova sezona South Parka te nova serija na FX-u naziva Justified gdje glavnu ulogu tumači Timothy Olyphant. Već se može naslutiti kako nas čeka još jedan tjedan bogat serijama, a što se sve točno emitira saznajte u nastavku teksta.

Ponedjeljak

Naganjanje s teroristima se nastavlja u novoj epizodi serije 24, a s novim medicinskim slučajevima će se susretati gospodin House u seriji House M.D. Ponuda je to TV-kuće FOX za ovaj dan, dok CW nudi nove epizode serija Life Unexpected i Gossip Girl. Ni kod NBC-a se stanje nije promijenilo, kao i prošlog ponedjeljka tako i ovog možete uživati u Chucku, Traumi te Law & Orderu. Nove epizode serija Greek i The Secret Life of the American Teenager će emitirati ABC Family, a CBS tek Rules of Engagement. Ostaje još dvosatno finale serije Secret Diary of a Call Girl koje donosi Showtime.

Utorak

Kako se ni ponedjeljak nije previše razlikovao od onog prije tjedan dana, tako se ni utorak ne razlikuje previše od onog prethodnog. NCIS, NCIS: Los Angeles, i The Good Wife donosi CBS. 90210 i Melrose Place donosi CW, a ABC novu epizodu Losta te jedan FlashForward specijal kao uvod za novu epizodu koja dolazi nekoliko dana kasnije. TNT donosi novu epizodu serije Southland, NBC novu epizodu Parenthooda. I za kraj ostavljamo događaj dana, možda i tjedna, premijera nove FX-ove serije naziva Justified u kojoj glavnu ulogu tumači Timothy Olyphant (Hitman, Die Hard 4) koja se čini obećavajuća.

Srijeda

Dobra vijest za sve ljubitelje humora – počinje nova sezona South Parka. Ova animirana serija je sada zakoračila u 14. sezonu, a ne sumnjamo kako će ih biti još. Za dozu akcije pobrinut će se FOX-ova serija Human Target, ova epizoda je najavljivana kao jedna od zanimljivijih ove sezone, tim više što ćemo vidjeti nekoliko likova iz prethodnih epizoda. Dok neke serije počinju, nekima dolazi kraj sezone, opraštamo se s devetom sezonom serije Scrubs. Zbog prilično slabe gledanosti i ne baš optimističnih govora tvoraca serije, sve je izvjesnije da bi ovotjedna epizoda mogla biti i posljednja u ovoj seriji. Od ostalih serija, ABC emitira novu epizodu posljednje sezone Ugly Betty, NBC nove epizode serija Law & Order: Special Victims Unit i Mercy, te CBS novi nastavak Gary Unmarrieda.

Četvrtak

Ovaj dan obilježavaju humoristične serije TV-kuće NBC. Community, Parks & Recreation, 30 Rock, The Office, sve navedene serije se emitiraju, ako tražite poštenu dozu humora, dalje ne morate tražiti. Tu je još FX-ov Archer, i vjerojatno najiščekivanija serija ovog dana – FlashForward. Dolaze čak 2 nove epizode, nadajmo se kako će nastavak sezone biti bolji, što bolje nadolazeće epizode budu, bit će bolja gledanost, te na koncu postoje veće šanse za novu sezonu.

Petak

Premda se emitiraju tek tri serije, sve su vrijedne gledanja. Osim što će nova epizoda Spartacusa donijeti nove količine krvi, nasilja i golotinje, vjerojatno će donijeti i nove gledatelje Starzu. Petak je dan i za Capricu, znanstveno-fantastičnu seriju sa SyFy-ja, a nakon nekoliko tjedana pauze vraća se i animirana serija Star Wars: The Clone Wars.

Subota

Nakon nekoliko tjedana pauze vraća se Legend of the Seeker, serija oko koje se iznenada digla prašina. Tribune Company je potvrdio kako neće  emitirati treću sezonu ukoliko je bude budući da je gledanost serije slaba, pa su krenule glasine da je neće ni biti, međutim, o sudbini serije na kraju krajeva odlučuje ABC. Do njihove službene potvrde uživajmo u tekućoj sezoni.

Nedjelja

FOX-ove serije prevladavaju nedjeljom, stižu dvije nove epizode Til Deatha, te animirani blok, The Simpsons, The Cleveland Show i Family Guy. No ni to nije sve, još jedna FOX-ova serija popunjava nedjelju, riječ je o novoj komediji Sons of Tucson. Od ostalih serija stižu nove epizode Cold Casea, Desperate Housewivesa te HBO-ovog The Pacifica. Počinje i nova sezona Breaking Bada koju će, standardno, emitirati AMC.

5 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861