Tjedan 12.10.-18.10. – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan 12.10.-18.10.

Tjedan 12.10.-18.10.

Ovog tjedna na TV-u: The Simpsons Halloween specijal, nova sezona Sarah Jane Adventuresa, te dobrodošao natrag, 30 Rock! U nastavku nekoliko sinopsisa ovotjednih epizoda.

Castle 12.10. na ABC-u
Castle i Beckett istražuju misteriozne okolnosti pod kojima je stradao arktički istraživač tijekom polarne ekspedicije.

How I Met Your Mother12.10. na CBS-u
Marshall i Lily žele Barneyja i Robin odvesti na dvostruki spoj. Za to vrijeme Ted se boji da mu djevojke samo žele udobni smještaj u njegovom stanu.

The Big Bang Theory12.10. na CBS-u
Suočavajući se sa povratkom u Indiju, Raju je toliko potreban posao da je voljan raditi za Sheldona. Howard je treći kotač Leonardu i Penny.

The Hills13.10. na MTV-u
6. sezona ove modne serije započinje Kerstininim pokušajem pronalaženja dečka. Heidi i Spencer razmišljaju o osnivanju obitelji.

Glee 14.10. na FOX-u
Suein novi posao ko-voditeljice kluba pruža joj nove mogućnosti zatvaranja Gleeja, i to predstavljanjem teške konkurencije grupi.

Modern Family14.10. na ABC-u
Majka Claire i Mitchella iznenadno posjeti obitelj i želi se sa svima pomiriti radi incidenta koji je stvorila na vjenčanju Jayja i Glorije.

Nip/Tuck14.10. na FX-u
Otvaranje 6. sezone. Sean i Christian trude se da McNamara/Troy i dalje napreduju. Mattovi i Kimberini putevi karijera daju miješane rezultate.

30 Rock15.10. na NBC-u
Konačno 4. sezona! Jack zahtijeva promjene kako bi TGS bio svjesniji troškova. Kenneth organizira štrajk.

Supernatural 15.10. na The CW-u
Sam i Dean istražuju seriju ubojstava koja se odvijaju prema pričama i urbanim legendama. Tragovi ih vode do 11-godišnjaka koji može ostvariti sve što poželi.

The Office15.10. na NBC-u
Dwight i Andy uvjere Michaela da je trgovac osiguranjem mafijaš. Erin slučajno uništi Paminu sliku.

The Sarah Jane Adventures16.10. i 17.10. na CBBC-u
Treća sezona spin-offa Doctor Whoa započinje povratkom Juduna, intergalaktičkih plaćenika nalik nosorozima. Zemljina tehnologija okreće se protiv planeta.

Psych 16.10. na USA
U finalu jesenske polusezone Shawn slučajno uleti u pljačku jednog brata, te završi kao taoc onog drugog kada mu se poremete planovi.

Stargate Universe16.10. na SyFyju
Dr. Nicholas Rush pokušava otkriti zašto su brodske zalihe energije tako niske. Pukovnik Young naredi svima da pažljivo štede.

Ugly Betty16.10. na ABC-u
Betty vodi fotografsko snimanje za Ujedinjene narode kako bi promovirala anti-malarijsku inicijativu, no Matt je obeshrabruje.

Dexter18.10. na Showtimeu
Za vrijeme izlaska u grad sa Ritom i djecom, Dexter pažljivo prati svoju novu žrtvu – sve dok je neočekivano počne simpatizirati.

The Simpsons18.10. na FOX-u
U ovogodišnjem trostrukom Halloween specijalu Moe koristi Homerovu krv za pivo, Bart i Lisa uhvaćeni su u činu ubojstva, a zahvaljujući Krustyjevom novom sendviču stanovnici Springfielda postaju zombiji.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861