Remake Serijale – serijala.com
Trenutno čitaš
Remake Serijale

Remake Serijale

Kao što ste sigurno već primijetili, od vikenda Serijala izgleda malo drugačije. Pet godina trajao je prethodni dizajn pa je došlo vrijeme da se opet obnovimo. Najdugovječnije televizijske serije se raznim promjenama, obratima i rebootovima bore da ostanu relevantne, a Serijala je s vama već deset godina i zagazili smo debelo u jedanaestu.

Razlike su uglavnom kozmetičke i vjerujemo da nećete imati problema sa snalaženjem. Svi stari elementi su ovdje, svi tekstovi su i dalje u arhivi, svi glumci i akteri i dalje prisutni.

Ako uočite da nešto baš ne štima, ako vam bijeli snijeg počne padati na ekranu, okrenite antenu za 30 stupnjeva zapadno, protresite malo monitor i udarite ga po strani. Proradit će. Bude li i dalje problema, slobodno nam javite u komentarima.

Usput poziv svima vama — ako volite gledati hrpu serija, a pritom vam svejedno ostaje slobodnog vremena i još vas k tome te ne zanima lova, nego samo vječna slava i gledanje svog imena ispod naslova članka? Fantastično. Serijala uvijek traži rob naiv entuzijastične autore koji žele pripomoći u stvaranju sadržaja. Javite nam se putem obrasca ili na mail info@serijala.com.

Također, slobodno nas zapratite i na Facebooku, Twitteru i — odnedavno — Instagramu. Ako ste hip i moderni kao mi — pridružite nam se i na novootvorenom Discordu!

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861