Novi tv raspored + mobilna verzija – serijala.com
Trenutno čitaš
Novi tv raspored + mobilna verzija

Novi tv raspored + mobilna verzija

Nekoliko novosti na Serijali – uvodimo jednostavan (ali praktičan, nadamo se) pregled emitiranja tv serija. Možete ga naći na naslovnici ispod vijesti, ili na brzinu skoknuti do njega klikom na “raspored” iz gornjeg menija.

Raspored prikazuje popis epizoda koje se emitiraju unutar mjesec dana, plus jedan dan unatrag. Pređete li mišem preko naziva serije, dobit ćete informacije o epizodi koja se emitira. Iz rasporeda su izbačene razne daytime emisije, talk showovi, reality showovi, dokumentarci i ine emisije koje ne potpadaju pod kategoriju serija.

TV raspored

Uz standardni raspored na naslovnici, imamo i mobilnu verziju prilagođenu za smartphone uređaje, a možete je naći na adresi r.serijala.com ili raspored.serijala.com – kako vam je praktičnije. Mobilni raspored testiran je na iPhone i Android uređajima, no cijenimo povratnu informaciju o funkcioniranju na ostalim mobilnim uređajima.

Obje funkcionalnosti su, recimo, zasad u beti, pa nam svakako javite bilo kakve anomalije u prikazu. Daljnji razvoj obaju verzija ovisi o vašem interesu i našem slobodnom vremenu, no primamo sugestije za dodatne opcije i nadamo se da ćemo s vremenom proširiti funkcionalnost rasporeda.

Mobilni tv raspored
Mobilni tv raspored
25 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2020 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861