Novi tv raspored + mobilna verzija – serijala.com
Trenutno čitaš
Novi tv raspored + mobilna verzija

Novi tv raspored + mobilna verzija

Nekoliko novosti na Serijali – uvodimo jednostavan (ali praktičan, nadamo se) pregled emitiranja tv serija. Možete ga naći na naslovnici ispod vijesti, ili na brzinu skoknuti do njega klikom na “raspored” iz gornjeg menija.

Raspored prikazuje popis epizoda koje se emitiraju unutar mjesec dana, plus jedan dan unatrag. Pređete li mišem preko naziva serije, dobit ćete informacije o epizodi koja se emitira. Iz rasporeda su izbačene razne daytime emisije, talk showovi, reality showovi, dokumentarci i ine emisije koje ne potpadaju pod kategoriju serija.

TV raspored

Uz standardni raspored na naslovnici, imamo i mobilnu verziju prilagođenu za smartphone uređaje, a možete je naći na adresi r.serijala.com ili raspored.serijala.com – kako vam je praktičnije. Mobilni raspored testiran je na iPhone i Android uređajima, no cijenimo povratnu informaciju o funkcioniranju na ostalim mobilnim uređajima.

Obje funkcionalnosti su, recimo, zasad u beti, pa nam svakako javite bilo kakve anomalije u prikazu. Daljnji razvoj obaju verzija ovisi o vašem interesu i našem slobodnom vremenu, no primamo sugestije za dodatne opcije i nadamo se da ćemo s vremenom proširiti funkcionalnost rasporeda.

Mobilni tv raspored
Mobilni tv raspored
25 komentara
 • Na Symbian^3 izgleda dobro, odnosno bas ovako kao na screenshotima. Probao sam i u Operi i u default browseru, u oba izgleda tako.

  Jedina mala zamjerka, odnosno stvar koja mi se vise svidjala na starom rasporedu je sto je prikazivala da serije izlaze onaj dan kad kod nas izlaze, a ne u Americi (npr. za Community je pisalo da izlazi u petak, a sad pise da je u cetvrtak), ali pretpostavljam da to ovisi o stranici s koje preuzimate raspored pa ne mozete utjecat na to

  Pohvale

  • Tehnicki nije problem lupit +1 za datum, ali to se meni bas nije svidjalo na starom :)

   U vijestima se uvijek orjentiramo prema američkom vremenu emitiranja (pon / čet / pet), pa bi bilo konfuzno da dolje imamo različito. Zbog toga je ostavljen jedan datum otraga.

   Hvala za Symbian feedback, to jos nisam isprobao. Ima malih problema na Samsungovom dumbphoneu, ali nista drasticno. Jos samo ne znam kako je na Windows Phone 7 i starijim verzijama.

 • korsitim chrome na ubuntu, i inace mi nekad zna biti problema sa #comments, ali raspored nikako ne radi, kad kliknem (na meniju) nista se ne desava

 • Raspored je super.Ja bi samo volio da uz podatak o broju epizode piše i koliko epizoda je planirano u sezoni.Tako bi znali i kad je finale pojedine serije.Iako mislim da to nije do Vas,ali možda bi tako nešto mogli staviti na stranicu.

 • Pohvale za mobile site!
  Ali raspored se nemre vracat nazad,što bi bilo bitno jer svi mi gledamo serije najranije dan nakon prikazivanja…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861