Novi kvizovi ovog i idućeg vikenda — KOZa i Veliki filmski kviz – serijala.com
Trenutno čitaš
Novi kvizovi ovog i idućeg vikenda — KOZa i Veliki filmski kviz

Novi kvizovi ovog i idućeg vikenda — KOZa i Veliki filmski kviz

U nedjelju, 9. listopada, s početkom u 19 sati održat će se nova KOZa, kviz općeg znanja, u klubu Metropolis u Novom Zagrebu. Kviz će se sastojati od raznovrsnih pitanja podijeljenih u pet standardnih kategorija: Opći kaos donosi 25 pitanja iz svih mogućih područja znanja, Sofijin izbordaje vam na izbor 8 različitih tematskih setova pitanja, a sretnici među vama moći će odabrati 4 kategorije na koje će morati odgovarati cijela dvorana, Multimedijalna kaljuža ponovno donosi pet audiovizualnotekstualnih izazova koji bi rasplakali i Mirka Miočića, Čija mama crne brege dere skriva dvije tajanstvene osobe koje čuče iza pet asocijacija, a veliko finale pod nazivom Točno u podne na stejdž će prizvati dvije dotad najuspješnije ekipe da u najslabijakarikastom finalnom obračunu odluče kom opanci, kom obojci.

KOZu će sponzorirati cijeli niz naših vjernih partnera: HBO, California Burrito, Paintball FLEKA, Roomescape by Fox in a Box, Zmajska pivovara, Blitz & Cinestar, Nextbike, Tehnički muzej Nikola Tesla, LA agency i KSET. Nagrađuju se dvije najbolje ekipe, i još tri ekipe koje pokažu dovoljno znanja u dvobojima pod pauzama.

U subotu, 15. listopada, pak, također s početkom u 19 sati, održat ćemo novu KOZu: Veliki filmski kviz, nakon čega ćete moći uživati u DJ-u “Novog vala”Kategorije su dosta slične: Čovjek koji je previše znao čeka vas s 25 pitanja iz svih područja filmsko-televizijskog svijeta, Sofijin izbor nudi 6 različitih tema od kojih se biraju 3, Izgubljeni u prijevodu donose 5 snimaka u kojima morate odgonetnuti iz kojih smo filmova izvlačili sliku, zvuk i titlove, Memento donosi dva seta po pet asocijacija, a Točno u podne predstavlja dvoboj dviju najboljih ekipa.

Oba kviza će voditi hodajuća legenda domaće i južnoafričke stand-up scene Goran Vugrinec Goc, a ulaznice za kvizove naplaćuju se 20 kuna po natjecatelju. Svaka ekipa može imati minimalno dva i maksimalno četiri člana, a svoje stolove možete rezervirati odmah i to na sljedeći način:

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861