Novi, 16. Veliki filmski kviz iduće subote u Zagrebu – serijala.com
Trenutno čitaš
Novi, 16. Veliki filmski kviz iduće subote u Zagrebu

Novi, 16. Veliki filmski kviz iduće subote u Zagrebu

U subotu, 13. lipnja — promjena plana: termin se mijenja na 20. lipnja! — po 16. će se put u Zagrebu održati Veliki filmski kviz u organizaciji portal Fak.hr. U Produkciji kulture Aplauz u Zvonimirovoj 63 dočekat će vas u 20 sati s bezbroj odličnih pitanja, mozgalica i izvrsnim pićima na akcijskim cijenama koja će nam pomoći da večer bude vesela, zabavna i da proleti u odličnoj atmosferi.

Njihova vjerna publika već je dobro upoznata s izazovima koji očekuju natjecatelje na kvizu. U kategoriji Čovjek koji je previše znao susrest ćete se s pitanjima općeg znanja iz svih područja filmsko-televizijske umjetnosti i biznisa. Sofijin izbor ponovno će ponuditi pet kategorija od kojih će publika sama birati na koji set tematskih pitanja želi odgovarati. Pisma s Iwo Jime donijet će vam troje novih filmskih junaka čije ćete identitete morati otkriti na temelju njihovih izmišljenih osobnih pisama, a I See Dead PeopleYou Talkin’ To Me? i Ko to tamo peva natjerat će vas da pogodite ime filma na temelju fotografija, razgovora i pjesama iz samih filmova.

Nakon Pogodi tko dolazi na večeru, kratke igre u kojoj će vam biti ponuđeni hintovi koji vam pomažu da pronađete misterioznu osobu iz filmskog svijeta, na redu je veliko finale pod nazivom Točno u podne, u kojem će dvije najbolje plasirane ekipe snage odmjeriti u seriji brzopoteznih pitanja na pozornici.

Veliki filmski kviz dosad je organiziran 16 puta u Zagrebu, uz jedno iznimno ugodno gostovanje u Karlovcu, a da bi sveukupno 18. druženje prošlo što ugodnije, pobrinuli su se brojni sramežljivi ali darežljivi sponzori sa svojim bogatim (i ponekad čak i prigodnim!) nagradama.

Svi ste pozvani na druženje ovu subotu. Svaka ekipa smije imati maksimalno 4, minimalno 2 člana, ulaz se naplaćuje 15 kuna po natjecatelju, a cijela igra proći će uz ugodan glas dobro nam znanog voditelja i stand-up virtuoza Gorana Vugrineca Goca. Svi zainteresirani neka se što prije jave s imenom svoje ekipe putem obrasca na službenoj stranici kviza ili na mail info@fak.hr, s oznakom “prijava za kviz” u naslovu maila.  Požurite, jer mjesta su ograničena! Vidimo se u subotu u Zvonimirovoj.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861