Narod odabrao House i Glee – serijala.com
Trenutno čitaš
Narod odabrao House i Glee

Narod odabrao House i Glee

Jučer su u Los Angelesu proglašeni dobitnici People’s Choice Awardsa, godišnje parade neukusa kojoj parira jedino Teen Choice Awards. Osim televizijskih kategorija, nagrade se dodjeljuju u filmskim i glazbenim, no one nas previše ne interesiraju.

Dakle, glavni dobitnici televizijskog dijela su House i Glee, što vjerojatno ne iznenađuje nikog, ili barem ne bi trebalo. Narod je odabrao House kao najdražu dramu, Hugha Lauriea za najdražeg dramskog glumca, te Lisu Edelstein u ženskoj kategoriji. Glee je proglašen najdražom komedijom, a Jane Lynch najdražom glumicom u komediji. Neil Patrick Harris uspio se ugurati ispred Gleejevaca i pokupiti nagradu za najdražeg glumca u komediji. Najbolje nove serije su CBS-ovi Hawaii Five-O i $#*! My Dad Says, a za divno čudo najdražim SF-om proglašen je Fringe. Nakon što prijašnjih godina nije bio ni među nominiranima, zahvaljujući golemom hypeu i simpatiziranju javnosti, Conan O’Brien proglašen je najdražim talk show voditeljem. Conan je postao veći od Oprah.

S druge strane, filmskim kategorijama dominirao je Twilight, a glazbenim Eminem…

Slijedi lista pobjednika po kategorijama, dok popis nominiranih, zajedno sa pobjednicima ostalih kategorija (filmskih i glazbenih) možete naći na službenim stranicama.

Favorite drama
House

Favorite comedy
Glee

Favorite drama actor
Hugh Laurie, House

Favorite drama actress
Lisa Edelstein, House

Favorite comedy actor
Neil Patrick Harris, How I Met Your Mother

Favorite comedy actress
Jane Lynch, Glee

Favorite new drama
Hawaii Five-0

Favorite new comedy
$#*! My Dad Says

Favorite sci-fi/fantasy show
Fringe

Favorite competition show
American Idol

Favorite crime drama
Lie To Me

Favorite crime fighter
Tim Roth, Lie To Me

Favorite doctor
Hugh Laurie, House

Favorite obsession
Dexter

Favorite guilty pleasure
Keeping Up with the Kardashians

Favorite talk show host
Conan O’Brien, Conan

Favorite guest star
Demi Lovato, Grey’s Anatomy

Favorite chef
Rachael Ray

Favorite family TV movie
Camp Rock 2: The Final Jam

Favorite family
The Simpsons, The Simpsons

6 komentara
 • Ne zna narod šta je dobro. :P

  Al ajd nemaju svi kabelsku, niti znaju za torrente pa me ne čudi dominacija broadcast serija.

 • People’s Choice je oduvijek bio i ostao odraz gledanosti i namještanja… A nije ni ova godina iznimka. Najjače mi je to što su jedini celebrityi koji se pojave na dodjeli upravo pobjednici, koji onda tako “šokirani” izlaze na pozornicu zahvalit narodu.
  I da, CBS tu uspije namjestit par kategorija – c’mon, Shit i Hawaii najbolje nove serije? Istina, ovogodišnja ponuda je bila shit (no pun intended), ali svejedno.

 • Ovo je toliko jadno da jadnije ne može. Fringe, Glee, Twilight, Eminem (iznimke kod prvih albuma gdje je imao kaj reći), Hawaii Five-0, Shit my dad pa tko gleda te gluposti, nevjerovatno. Dok gledam neku seriju i u lijevom kutu mi najavljuju Hawaii Five-0 uvijek umrem od smijeha na debilizam od serije, Fringe (ajmo u dimenziju drugu jer u prvoj neznamo kaj bi snimili, pa se vratimo u prvu jer imamo nekih ideja al skuzimo da nevaljaju pa ajmo samo snimat pa kaj ispadne), Glee i Twilight netreba ni komentirat koje su to gluposti. House je ove sezone postao loš jer uopće nije House kao nekada, kao tinejdzer je sa tom Cuddy naporni su postali uzasno, valjda ce se popraviti.

 • Lisa Edelstein prejadna glumica sa buljavim ocima kao u zbunjenog psa, najbolje kako je imala onu jednu epizodu kada se probudi u pola 5 krene sa yogom, pazi na dijete, oblaci se, kuha i onda jos SRETNA ode na posao… umro sam na americki debilizam.

  Tim Roth je super glumac i Lie to me je poceo dobro vise su objasnjavali govor tijela, kretnje a sada frajer doleti sve odmah skuzi, ne boji se nikoga sve uvijek super ispadne, debilizam lagani postao i prenaporno za gledat.

 • Toliko loš izbor serija, da su svaki komentari suvišni. Hawaii Five-O je dobra serija koliko i svaki novi nastavak Twilighta ili ove nove “kršćanske” verzije Eminemovog albuma, da poveća prodaju. Nestaju nove serije kao i što su nestali Eminemovi prvijenci kao Drug Ballad, Kill you i ostale. $#*! My Dad Says je serija gdje bi si odmah pozvao Shatner-a da me spasi (Rescue 911).

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861