Kako je bilo na travanjskom Fakovom Velikom filmskom kvizu? – serijala.com
Trenutno čitaš
Kako je bilo na travanjskom Fakovom Velikom filmskom kvizu?

Kako je bilo na travanjskom Fakovom Velikom filmskom kvizu?

Ovog je vikenda do zadnjeg mjesta ispunjena dvorana zagrebačke Produkcije kulture Aplauz — pod vodstvom stand-up komičara i filmoljupca Gorana Vugrineca Goca održan je novi Veliki filmski kviz i nakon gotovo dva i pol sata žestokog intelektualnog nadmetanja pobijedila je izvrsna ekipa pod imenom Sir ove strasti, zabilježivši drugu pobjedu zaredom.

Posebno je ovo vrijedan trijumf ako se uzme u obzir da je ostvaren ispred nosa iznimno raspoloženih suparnika poput Alvina i vjeverica, A Band Apart, Glumca Pacina i drugih. Odlučivalo je svega nekoliko bodova, a dobro raspoloženi pobjednici sve svoje nagrade velikodušno su dodijelili posljednjeplasiranoj ekipi, veselom društvancu koje se skriva iza odličnog imena Troy and Abed in the Evening.

U dvorani u Zvonimirovoj okupilo se 120 natjecatelja. Pivo se točilo, grlo se močilo (da se ne bi osušilo), a da bi želudac sudionika i poslije kviza ostao okrijepljen pobrinuli su se, uz Continental Film, naši glavni sponzori – Badel i Zagrebačka pivovara.

FAK-ovci se zahvaljuju svim sudionicima na još jednoj lijepoj zajedničkoj večeri i mole sve zainteresirane da se brže prijavljuju kako ubuduće ne bi ostajali bez sjedećih mjesta. Sljedeći kviz trebao bi biti održan u drugoj polovici svibnja, a prenijet ćemo najavu na vrijeme.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861