Godišnje finale FAK-ovog Velikog filmskog kviza – serijala.com
Trenutno čitaš
Godišnje finale FAK-ovog Velikog filmskog kviza

Godišnje finale FAK-ovog Velikog filmskog kviza

U subotu, 6. veljače, s početkom u 19 sati, održat će se godišnje finale FAK-ovog Velikog filmskog kviza.

U prostoru Produkcije kulture Aplauz (Zvonimirova 63), pod vodstvom stand-up meštra Gorana Vugrineca Goca, svi pobjednici kvizova iz prošle godine ukrstit će svoja intelektualna koplja u borbi za bogate nagrade koje je ekipa FAK-a pripremila. Glavni pobjednik godišnjeg finala VFK-a dobit će godišnje kinoulaznice za Cineplexx kina u Hrvatskoj!

Naravno, ovaj kviz nije rezerviran samo za pobjednike prošlih kvizova, njihovi bodovi će se posebno zbrajati, ovo je Veliki filmski kviz kao i svaki drugi – svi su pozvani u Aplauz nakon poduže pauze od filmskog kvizovanja.

Kao i dosad, kviz će se sastojati od šest kategorija. Čovjek koji je previše znao donosi opća pitanja o svijetu filma (i nešto malo televizije), Sofijin izbor ponudit će vam teme koje će sretnici iz publike moći izabrati, Izgubljeni u prijevodu ponovno će vas pokušati zbuniti audiovizualnom kombinacijom triju filmova odjedanput, Krik i bijes izmiješat će govornike iz različitih filmova, tvoreći prilično kaotičan dijalog, a Memento nam ponovno donosi dvije asocijacije sastavljene od pet hintova. Točno u podne, veliko finale na pozornici, ovaj će se put sastojati od dva dvoboja. U regularnom dijelu kviza saznat će se pobjednik prvog Velikog filmskog kviza u 2016. godini, dok će kraj kvizaške večeri obilježiti dvoboj dvaju najbolje plasiranih prošlogodišnjih pobjednika, koji će se boriti za Cineplexxove kartice i prestižnu titulu godišnjeg majstora VFK-a.

Ulaznice će koštati 15 kuna po natjecatelju, ekipe se smiju natjecati od najmanje dva i najviše četiri člana. Kako biste osigurali svoje mjesto u limitiranoj dvorani, prijavite se čim prije na mail info@fak.hr (“prijava za kviz” u naslov mejla, ime ekipe u sadržaj poruke) ili putem ovog online obrasca.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861