Trailer: The Americans izgledaju još bolje u novom pogledu na četvrtu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: The Americans izgledaju još bolje u novom pogledu na četvrtu sezonu

Trailer: The Americans izgledaju još bolje u novom pogledu na četvrtu sezonu

Tijekom premijere nove antologijske serije American Crime Story, FX je prikazao i prva dva kraća trailera za novu sezonu svoje već veteranske povijesno-špijunske drame. The Americansi su dosad dobili nebrojene riječi hvale od strane svih poznatijih televizijskih kritičara, a ni Serijala nije manjkala komentara na nju stavljajući je već treću godinu za redom među top deset na svojoj listi najboljih serija godine. 

Ove sezone, serija kreće malo kasnije nego inače s datumom premijere 16. ožujka, dok je narudžba od 13 epizoda ostala ista kao i proteklih godina. Četvrta se sezona nastavlja na velike odluke donesene u finalu gdje će se Paige i njezini roditelji naći na suprotstavljenim stranama, a veću ulogu će imati i pastor Tim kojem se Paige odluči povjeriti.

4 komentara
  • Dosta toga su otkrili za razliku od prijašnjih sezona, valjda da povećaju gledanost, međutim problem je što mnogi nisu gledali od početka ili su stali recimo u sredini prve sezone, pa sad sigurno neće catchupati.
    Ali, lošije za njih jer ne znaju što propuštaju.

  • Pastor Tim ima veću ulogu? Stavio sam 100 kuna da neće ostat živ poslije druge epizode najkasnije.

  • nadam se da će malu sredit nekak haha, toliko je iritantna da je nemoguće gledati.

    sad idem škicnut.

  • Počeo sam gledati ovu seriju kada sam je vidio na top 10 najboljih serija i nisam požalio.Na početku mi je bila dobra do vrlo dobra,ali vec polovicom druge sezone i do kraja trece bila mi je cista genijalnost.Jedva cekam cetvrtu sezonu i naravno navijam za keri russel

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861