Dijagram HBO-ovih serija – serijala.com
Trenutno čitaš
Dijagram HBO-ovih serija

Dijagram HBO-ovih serija

Kao što će to često biti slučaj u narednim ljetnim mjesecima, kad nema pravih vijesti, moramo se okrenuti laganijim irelevantnim stvarima… Dijagram College Humora prikazuje tri ključne skupine HBO-ovih serija – seks, nasilje i miljenike kritike – u jednom Vennovom dijagramu.

Prilično zgodan i točan dijagram, iako bismo prilično univerzalno hvaljeni Generation Kill Davida Simona prikrpali kraj Pacifika i Združene braće, a Hung izvadili iz seta miljenika kritike. Jedine pohvale koja je ta serija dobila, bile su tokom prve sezone, jer druga je bila nekoherentni nered. Doduše sa sisama Rebecce Creskoff, pa ono…

Osim toga, da, serije iz presjecišta triju setova, plus onih par ispod, su stupovi HBO-a i serije koje su ga učinile velikim i utjecajnim. Mogli bismo još malo cjepidlačiti i razmještati serije, ali vjerojatno se svi možemo složiti da HBO proizvodi prokleto dobru televiziju.

HBO Vennov dijagram
Dijagram HBO-ovih serija, © College Humor
5 komentara
 • Toliko dobrih serija :)

  I ako već nemate o čemu pisat zašto se nebacite na britanske serije npr The Shadow Line je dost dobra :)

   • Nisam znao da ste toliko nabrijani na čitanost,nekako sam ovu stranicu smatrao altruističkom. :D

    Možda bi i seriji porasla popularnost da napišete recenziju :) ili barem ju stavite kao npr. ljetnu preporuku(u sveopćoj suši nešto za pogledat,a da nije repriza)

 • shadow line je stvarno ok serija. a i nova sezona luthera je počela. šteta što nemate ljude koji prate serije s otoka jer su bogami dobre dobre.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861