Teaseri: The League – serijala.com
Trenutno čitaš
Teaseri: The League

Teaseri: The League

The League se neće vratiti još najmanje tri mjeseca, no FX je iskoristio aktualni spor u američkoj NFL ligi, između igrača i vlasnika lige, za malo kreativne promidžbe serije teaserima u kojim glavni likovi protestiraju zbog moguće odgode sezone. Da stvari stavimo u kontekst – igrači i vlasnici NFL-a (National Football League, američki nogomet) u sporu su još od ožujka i isteka kolektivnog ugovora. Zbog toga postoji vrlo izgledna opasnost od odgode početka sezone, koja bi trebala započeti u rujnu, ili čak njenog otkazivanja.

Iako je The League vjerojatno najslabija karika u FX-ovom humorističnom kvartetu (uz Louie, Archer i Sunny in Philly), podatak ne znači apsolutno ništa (osim o superiornosti FX-ovih komedija), jer se svejedno radi o jednoj od najboljih aktualnih televizijskih komedija. Oslanja se na improvizirani humor glavnih glumaca, odnosno likova, koji sudjeluju u internoj fantasy ligi, vodeći svoje NFL klubove.

Usprkos mogućoj odgodi nogometne sezone, na koju se serija oslanja, The League se vraća najesen, kao i prošlih sezona.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w4c-XPgHjWo&feature=channel_video_title[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2MPgPKQX7K0&feature=channel_video_title[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jNhh9EnEDe8&feature=channel_video_title[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sZU35lyibpI&feature=channel_video_title[/youtube]
Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861