CW-jev raspored: Supergirl ponedjeljkom, iZombie i The 100 u midseasonu – serijala.com
Trenutno čitaš
CW-jev raspored: Supergirl ponedjeljkom, iZombie i The 100 u midseasonu

CW-jev raspored: Supergirl ponedjeljkom, iZombie i The 100 u midseasonu

Otkako je Supergirl počela na CBS-u bilo je govora o mogućem crossoveru s nekim DC-jevim serijama na CW-u, čiji je CBS djelomični vlasnik. Crossover se dogodio i to s Flashom ovog proljeća, dok se ove godine priprema još veći između svih superherojskih serija na CW-om programu. Raspored je presložen da svaka serija ide jedna za drugom od ponedjeljka do četvrtka, a nove serije su ubačene sredinom tjedna kao pratnja.

Crazy Ex-Girlfriend se razdvojila od Jane the Virgin tako što je premještena na petak zajedno s Vampire Diaries čiji je spin-off The Originals na iznenađenje mnogih ostavljen za midseason. Supernatural je pomjeren na četvrtak te tako uparen s Legends of Tomorrow koji su uspješno debitirali ove zime i ostali u istom terminu.

A druge strane, nove serije su uparene sa najpopularnijim CW-ovim superherojima Arrowom i Flashom. Prva od njih je No Tomorrow u čijoj s glavnoj ulozi nalazi Joshua Sasse (Galavant) koji živi kao da mu je svaki dan zadnji. Druga nova serija je Frequency kao adaptacija istoimenog filma u kojem policajka otkrije kako preko radio prijamnika može komunicirati sa svojim mrtvim ocem te tako riješiti dugo neriješiv zločin.

Za midseason osim kritički hvaljenog The 100 te The Originalsa, ostaju jednako zabavni iZombie, Reign i nova serija Riverdale bazirana na likovima iz Archie Comicsa čiji trailer još nije dostupan.

Dan20.0020.3021.0021.30
PonedjeljakSupergirlJane the Virgin
UtorakThe FlashNO TOMORROW
SrijedaArrowFREQUENCY
ČetvrtakLegends of TomorrowSupernatural
PetakThe Vampire DiariesCrazy Ex-Girlfriend
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861