Comic-Con, prvi dan – serijala.com
Trenutno čitaš
Comic-Con, prvi dan

Comic-Con, prvi dan

Iako je službeno zapravo drugi dan Comic-Cona, četvrtak se uvijek označava kao početak kaosa u San Diegu. Ako ne znate što Comic-Con znači za geek, comic, tv i film zajednicu, onda ne znam ispod kojeg ste kamena vi izašli. Ili ste jednostavno potpuno normalni, kao što mi nismo. Nadamo se da ćemo jednog dana izvještavati s lica mjesta, a do tada ipak ćemo morati ovako. Bez mnogo odugovlačenja, ajmo mi na vidjeti što nam je prvi dan najvećeg geekfesta čovječanstva donio.

Iako je tek danas panel za AMC-jev The Walking Dead, AiCN je predstavio prekrasni (možda nije prava riječ?) Comic-Con poster, koji bi svaki pravi geek htio da mu visi na zidu sobe i plaši roditelje i mlađu braću i sestre. Pored postera, Alan Sepinwall s HitFixa je napravio zanimljiv intervju s Frankom Darabontom, a  Hollywood Reporter potvrđuje i nova imena koja su se pridružila glumačkoj postavi.

Zombači
Zombači

THRFeed nam donosi tri specijalna Comic Con Chuck postera. Ako se sjećate odličnih prošlogodišnjih postera, onda će vas i ovi oduševiti.

Već smo pisali kako je predsjednik USA Networka objavioda se planira rad na Burn Notice prequelu. I to filmu. Radnja filma će pratiti Sama Axea (Bruce Campbell) i prošlost njegova lika. Campbellova reakcija?

What do I have to say about that? I have to say that USA finally got their s**t together.

SpoilerTV nam donosi nekoliko slika True Blood bannera, te prvu sliku Clarka Kenta iz desete sezone Smallvillea. Iako nismo baš sto posto sigurni da slika nije iz devete sezone, samo iskorištena kao novi promotivni materijal. CW i WB očito nemaju love za nove slike, jer je ovo pomalo smiješno.

Osim već spomenutog Burn Noticea, svoj panel imala je i druga USA serija, White Collar. Izvještaj s jednog i drugog panela možete pročitati ovdje i ovdje.

Kraj četvrtka donio je i nabitniji TV panel dana, onaj Showtimeovog Dextera. Na stageu su se okupili glumci i producenti, a što su imali za reći, možete pronaći ovdje. Ukoliko se bojite spojlera, onda nemojte otvarati link. Na panelu je prikazan i prvi trailer pete sezone, što su fanovi s oduševljenjem pogledali, ali i uspjeli uhvatiti svojim kamerama. Vrlo lošu snimku ćemo vam “ukrevetiti” ispod.

Showtime je kasnije imao i Our Heroes Have More Fun panel, u kojem su sudjelovali članovi Dextera, Californicationa, Nurse Jackie i Weedsa.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861