Blockbusteri za vikend vladaju AXN Adriom – serijala.com
Trenutno čitaš
Blockbusteri za vikend vladaju AXN Adriom

Blockbusteri za vikend vladaju AXN Adriom

Središnja dva vikenda rujna na AXN Adriji donijet će mnoštvo atraktivnih filmskih naslova koji su proteklih godina apsolutno dominirali kino dvoranama. U centralne dvije subote i nedjelje tekućeg mjeseca moći će se uživati u cjelodnevnim filmskim maratonima.

Subota, 17. i nedjelja, 18. rujna

Seriju velikih hitova otvara u 8:45 “Posljednji akcijski junak”, klasik s Arnoldom Schwarzeneggerom u glavnoj ulozi, nakon kojeg u 11:05 slijedi “Peter Rabbit”,  u 12:50 poznato djelo Guya Ritchieja “Snatch”. “U potrazi za srećom” s Willom i Jadenom Smithom slijedi u 14:55, a prate ga drugi i treći dio blockbustera “Ljudi u crnom”. Dwayne Johnson i Christopher Walken predvode glumačku postavu hita “Dobro došli u džunglu” koja je na rasporedu u 21:00, nakon čega slijedi treći nastavak kultnog horora “Hostel”. Krimić “Otimači” s Chrisom Brownom i Mattom Dillonom na programu je u 00:50, a maraton zaključuje još jedan veliki naslov — “Spider-Man 2″.

Nedjeljni program započinje animiranom komedijom “Emoji Movie” u 8:25. Slijede “Paul Blart: Policajac iz shopping centra 2” s Kevinom Jamesom te prva od tri premijere tog dana — akcijska komedija “Holmes i Watson” s Willom Ferrellom i Johnom C. Reillyem u glavnim ulogama. Angelina Jolie i Johnny Depp predvode postavu filma “Turist” u 13:25, nakon čega slijedi “Međunarodna prijevara” s Cliveom Owenom i Naomi Watts. Premijera na AXN Adriji bit će i “Dobar pastir” čiju režiju potpisuje Robert De Niro, a glavne role igraju Matt Damon i opet Angelina Jolie. Večernji program će u 21:00 povesti hit “Otmica metroa 123″, a zaokružiti ga premijera horora “Zli mrtvi”.

Pročitaj još

Subota, 24 i nedjelja 25. rujna

Sljedeći vikend, osim nekoliko repriza, donosi na AXN Adriu i hitove “Osmijeh Mona Lise” u 14:45, hitove “Hancock” u 17:15, “Poslije Zemlje” u 19:05 i “Jumanji: Dobro došli u džunglu” u 21:00. Finiš subotnjeg programa prikazat će triler “Soba panike” s Jodie Foster, krimi dramu Seana Penna “Zakletva” te blockbuster “Spider-Man 3″ za kraj u 3:35. U nedjelju 25. rujna AXN Adria će, od novih naslova, prikazati animirani film “Oblačno s ćuftama” u 7:40, zatim “Talladega noći: Balada o Rickyju Bobbyju” u 11:45, “Točka prednosti” u 16:40, “Misija: Bijela kuća” u 18:20, “Sakupljač kostiju” u 21:00 te za kraj akcijski horor “Pacijent Nula” u čijim glavnim ulogama se pojavljuju Natalie Dormer, Matt Smith i Stanley Tucci.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861