Antenna Group kupuje Sony Pictures Television Network portfelj u Srednjoj i Istočnoj Europi – serijala.com
Trenutno čitaš
Antenna Group kupuje Sony Pictures Television Network portfelj u Srednjoj i Istočnoj Europi

Antenna Group kupuje Sony Pictures Television Network portfelj u Srednjoj i Istočnoj Europi

Nastavljajući uspješne rezultate, međunarodna medijska grupa Antenna, s ulaganjima i operacijama u Sjevernoj Americi, Europi i Australiji, dogovorila se sa Sony Pictures Television o kupnji CEE AXN, Sony i Viasat televizijski kanala za pretplatnike i usluga na zahtjev kao dio velikog ulaganja u regiji.

Višeteritorijalni i višekanalni sporazum omogućuje Antenna Groupi da poboljša svoju poziciju tržišnog lidera u regiji, uz priliku da dodatno proširi svoj doseg u medijskoj slici Srednje i Istočne Europe, ciljajući na publiku veću od 100 milijuna stanovnika. Novostečeni zabavni kanali i usluge na zahtjev omogućiti će ulaz od 90% na televizijsko tržište s više od 24 milijuna pretplatnika na 12 teritorija: Poljska, Mađarska, Češka, Rumunjska, Bugarska, Slovačka, Hrvatska, Srbija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Sjeverna Makedonija i Crna Gora.

Ukupno 22 kanala, koji uključuju brendove AXN i Viasat, pružaju neodoljiv spoj originalne produkcije i međunarodnog programa iz velikih studija kao što su Sony Pictures Entertainment, CBS, Warner Bros, NBC Universal, Disney i eOne, koji nadahnjuju vjernu, predanu bazu obožavatelja sa snažnim afinitetom prema brendu. Antenna Group nastojat će poboljšati ponudu kanala, dostavljajući vijesti i zabavu, uključujući svjetski poznate i lokalno producirane sadržaje, uz uspješno povećanje publike i maksimalnu distribuciju. Antenna Group će tražiti daljnje mogućnosti ulaganja uprodukcijske kompanije, TV kanale i OTT usluge u ovoj regiji.

Antenna Group trenutno doseže globalnu publiku od preko 150 milijuna gledatelja. U Srednjoj i Istočnoj Europi, Antenna Group ima jedinstvenu povijest ulaganja koja je stvorila iznimnu vrijednost veću od jednu milijardu eura u Srbiji, Crnoj Gori, Bugarskoj, Rumunjskoj i okolnim istočnoeuropskim tržištima. S velikim iskustvom u ulaganju u TV i program u posljednjih 30 godina, grupa je u idealnoj poziciji za daljnji razvoj ovih mreža.

Theodore Kyriakou, predsjednik Antenna grupe rekao je: “Kako Antenna Group nastavlja ulagati u medijske mogućnosti na globalnoj razini, regija Srednje I Istočne Europe ostaje važan fokus za nas. Više od 20 godina smo ulagali u ovu regiju s ciljem pružanja najbolje zabave i vijesti na lokalnom nivou. Ova akvizicija je još jedan korak u ovom smjeru, a istovremeno otključavajući daljnji rast na tim tržištima.”

Adam Theiler, izvršni direktor Pay TV Antenna Group B.V., rekao je: “Drago mi je što mogu poželjeti dobrodošlicu timu Sony Networks iz Varšave, Budimpešte i Bukurešta u Antenna Groupu. Zajedno ćemo nastaviti naše pokušaje da zabavimo legije obožavatelja koji vjeruju AXN-u i Viasatu i time potvrditi svoje mjesto željenog partnera u sadržaju operatora i oglašivača koji dijele našu težnju da povećaju pretplatničko tržište u Srednjoj i Istočnoj Europi.”

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861