Android aplikacije: TV Show Favs – serijala.com
Trenutno čitaš
Android aplikacije: TV Show Favs

Android aplikacije: TV Show Favs

Serijala se odlučila pozabaviti ponudom mobilnih aplikacija za svakog pravog ovisnika o televiziji i serijama, te ćemo kroz više članaka pokriti (nadamo se) sve njih. Za prvi put predstavljamo TV Show Favs, odličnu aplikaciju za praćenje i evidenciju TV serija i epizoda koje samostalno gledate, bilo uživo na televiziji, bilo putem streama ili nekih drugih načina praćenja serije. TV Show Favs nudi nekoliko opcionalnosti, i zbilja je teško procijeniti koja je od njih najkorisnija.

Kao prvo, pretragom serija i otvaranjem iste pruža se mogućnost označiti je kao omiljenu (Favs), zatim pregledati kratki opis, prateću sliku, popis sezona i svih epizoda, te čak i pročitati sinopsise svake pojedine epizode. Vidi se da je veliki trud uložen u navedeno jer do sada nismo pronašli da neka serija nedostaje, a baš svaka sadrži sve navedene podatke. Bonus bodovi idu za mogućnost označavanja koje ste epizode u seriji pogledali, te koliko vam je još ostalo (broj epizoda i postotak) do kraja serije.

Kada listu odabranih serija pregledavate putem opcije To Do, one se sortiraju po broj pogledanih epizoda, pa u svako doba znate što vam je još ostalo za nadoknađivanje, kao i ukupan postotak pogledanih epizoda.

Osim svega toga, tu je i raspored emitiranja za odabrane serije pa odabirom opcije Schedule imate prikaz nadolazećih serija po danima te epizoda koje su se nedavno emitirale, a odmah na licu mjesta možete označiti jeste li epizodu pogledali. Također možete namjestiti podsjetnike koji će se na vrhu ekrana pojavljivati u točno određeno vrijeme prije svakog emitiranja nove epizode.

Aplikacija je namijenjena za Android 2.0 i novije verzije, te dolazi i sa pratećim widgetom koji zauzima polovicu ekrana i prikazuje nadolazeće epizode.

Uz sve to, aplikacija je potpuno besplatna. Preporučujemo!

TV Show FavsFacebook | Twitter

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861