Podsjetnik na tragičnu činjenicu da Jeremy Piven ima 3 Emmyja – serijala.com
Trenutno čitaš
Podsjetnik na tragičnu činjenicu da Jeremy Piven ima 3 Emmyja

Podsjetnik na tragičnu činjenicu da Jeremy Piven ima 3 Emmyja

I ove godine Emmyji su okupili nekoliko televizijskih zvijezda te snimili duhovitu reklamu za noćašnju dodjelu nagrada, koja počinje u 2 sata. Ovog puta, podsjećaju nas na zastrašujuć podatak da Jeremy Piven (Entourage) ima tri Emmya, a Neil Patrick Harris nijednog.

Uz Pivena, u videu su Kristin Chenoweth (Pushing Daisies), Jackée Harry (227) i Megan Mullally (Will & Grace) kao u ulogama nimalo samosvjesnih egocentričnih i samodopadnih bivših osvajača zlatnog kipića.

Što se same dodjele tiče, na Twitteru ćemo, kao i lani, pametovati i zabavljati se gledajući ceremoniju, pa nam se slobodno pridružite u komentiranju.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wZGWVCLXRXY[/youtube]

Plus, voditeljica Jane Lynch, najavljuje noćašnju ceremoniju…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6855lw8Shtw[/youtube]

…a Mark Burnett, producent ovogodišnjih Emmyja, objašnjava kako koristiti društvene mreže za praćenje ceremonije. Čini se da ove godine neće biti čitanja tweetova gledatelja, što je lani izgledalo baš kao i svaki pokušaj ukomponiranja Twittera (ili bilo kakvih drugih komentara gledatelja) u informativne i zabavne emisije – redundantno, površno i sasvim beskorisno.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nGV67PeVZ1A[/youtube]
12 komentara
 • Baš sam sinoć odgledao finale Entouragea. Bože, kako je ta zadnja sezona bila stravično loša. Žasu.

 • Wrong, bitches!

  NPH ima jedan emmy od lani, samo ne za HIMYM nego za gostujucu ulogu u Glee. Uglavnom, znam da to nije poanta clanka, ali ne kuzim zasto Piven nebi imao tri emmyja, IMO zasluzio ih je vise nego NPH za ulogu Barneya. Istina da je Barney mozda smjesniji lik, ali IMO, tu njegovu ulogu i nije tolko tesko odglumiti. Kad ih pokusavam usporediti zajedno, Pivenova uloga mi se cini dosta teza i imam dojam da ju je puno bolje odglumio (odnosno da je morao uloziti puno vise truda). A Emmyji se ne djele za kvalitetu lika nego za kvalitetu glume. Kad smo kod Barneya, IMO vise je zasluzio emmy pisac koji je izmislio Barneya nego sam NPH.

  A kad pogledate povijest Emmyja, ima hrpa serija i glumaca koji ih nisu dobili, a trebali su (Michael Richards je osvojio samo 3, a Seinfeld (serija) samo jedan, ja bih njima dao emmy svake godide u vrijeme dok se serija emitirala. Onda Duchovny (za Muldera) i RDA – 0. The Wire – 0. Nisam gledao Mad Men, ali barem jedan od ta tri emmyja je zasluzio Breaking Bad. itd.itd.

  • Uglavnom, ne bih htio sad zapocet raspravu o tome tko je zasluzio Emmy, a tko ne, ali od miljardu glumaca i serija koje nisu zasluzili Emmy, kud ste spomenuli bas ovog jednog koji ipak je. Koliko god se vama (ne) svidjao Entourage, Piven je majstorski odglumio svoju ulogu

   • “ali od miljardu glumaca i serija koje nisu zasluzili Emmy, kud ste spomenuli bas ovog jednog koji ipak je”

    Jer je u bladi videu. Bar znam da uvijek mogu racunati na tebe da preanaliziras obicnu sarkasticnu provokaciju.

    (Piven nije bio konkurencija NPH-u za gostujuci Emmy, pa je to irelevantno ovdje. Osim toga, ima dva – još jedan za Tony Awards)

    • U videu su i tri zenske za koje nikad nisam cuo (osim one koja je bila u Party Down), zasto njih nisi spomenuo?

     A i u videu nema NPH pa onda ne kuzim kud si njih dvojicu isao usporedjivat? Ok, istina da su bili zajedno nominirani, ali kao sto sam vec rekao, Piven je IMO vise zasluzio Emmyja

     • FFS, ipak moram odgovarat sa više od 3 znaka… Jesi ti pogledao video? Jesi pročitao ostatak “teksta”? Piven je u naslovu jer ima jedan, dva, TRI Emmya, a NPH nijednog. Mozes umetnuti Arnetta, Wilsona ili koga jos da nije ni nominiran bio. Nije bitan NPH, kao najpopularniji primjer ignoriranog glumca, nego smijesna cinjenica da Piven ima jedan, dva, TRI Emmyja.
      Spomenute su sve tri glumice iz videa koje imaju JEDAN (1) Emmy. Dakle, 3 > 1.

      Eto. Dekonstrukcija obicne proklete zezancije u naslovu vijesti cija je poanta relativno zabavan video. Za boga miloga!

     • Sorry, tek sad sam skuzio drugi odgovor… Da, pogledao sam cijeli video i procitao clanak. I ok, skuzio sam, Piven ima TRI Emmyja. I dalje ne kuzim gdje je problem. Ima tri zasluzena Emmyja. Da ih je dobio 8, nebi bilo previse. Koliko god nekome Entourage bio losa serija, Piven zasluzeno ima tri Emmyja

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861