Romansa između Penny i Sheldona? – serijala.com
Trenutno čitaš
Romansa između Penny i Sheldona?

Romansa između Penny i Sheldona?

Nema fana koji nije primijetio ogromnu kemiju između dva toliko različita lika The Big Bang Theoryja. Čak i Serijala ponekad zbilja želi da se ovi dvoje jednom konačno spetljaju.

No, razgovarajući sa novinarima na jednoj presici pred par dana, izvršni producent Chuck Lorre gotovo je stopostotno negirao ikakve šanse da će se ove dvije magnetske suprotnosti ikada spojiti.

Dio onoga što je toliko divno i jedinstveno u Sheldonu jest da nije odabrao igrati niti jednu igru romantičnih odnosa – bila ona heteroseksualna, homoseksualna, biseksualna – doslovno nije seksualna osoba. Rekao je, ‘to nije za mene. Ja sam znanstvenik, zanima me jedino znanost i ono što misli George Lucas.’ Naletili smo na lika koji je doslovno sam sebi dovoljan, zadovoljan je svojim stilom života i po tome je jedinstven. I ne vidimo razloga to mijenjati.

Lorre je također komentirao da su Jim Parsons i Kaley Cuoco “postali prirodni zabavni par jer mu Penny može reći istinu. Ona ga se ne boji i jedno od drugoga predivno odskaču.”

Pročitaj još

Osim toga, Lorre je primijetio da Pennyin lik možda nije dobio dovoljno pažnje u pilotu serije, pa je taj problem odlučio brzo riješiti. “Bio je to prioritet, bilo je potrebno razviti taj lik i pronaći mu dubinu.”

Biste li htjeli da Penny i Sheldon postanu par?

Loading ... Loading ...
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861