Roast Charlija Sheena – tri isječka – serijala.com
Trenutno čitaš
Roast Charlija Sheena – tri isječka

Roast Charlija Sheena – tri isječka

Idući tjedan (19. rujna) na Comedy Centralu emitira se roast Charlia Sheena, na isti dan premijere nove sezone njegovog bivšeg sitcoma, Two and a Half Men. U nastavku su dva isječka iz showa; Charlijev dolazak na pozornicu, MacFarlaneova najava roasta te dio nastupa roastmaster generala Muammara Gadd Jeffreya Rossa. Tri clipa ne obećavaju naročito originalan roast, ali budimo fer – svi vicevi o Sheenu su izlizani pred pola godine.

Sheen se ovime pridružuje nizu dugih cijenjenih holivudskih ličnosti koje su prethodno bile roastane na Comedy Centralu, kao što su Pamela Anderson, Larry the Cable Guy, David Hasselhoff i Donald Trump.

Uz MacFarlanea, roasteri su Mike Tyson, Jeff Ross, Anthony Jeselnik, Steve-O, Harvey Levin, William Shatner, Kate Walsh, Jon Lovitz, Patrice O’Neal, Amy Schumer i Slash. Nažalost, nema Mikea Sorentina aka. The Situation, koji je bio fantastično loš na Trumpovom roastu prošli put.

2 komentara
  • Isss… Situation je bio toliko loš da sam morao premotati jer je mene bilo sram umjesto njega, a ja ga mrzim! A sad, osim Jeselnika i MacFarelanea, nema nikoga kog bi stvaro htio čuti. Ovo bi bilo pet puta bolje da dofuraju Larry Davida ili Ricky Gervaisa, ali oni su ipak klasu iznad…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861