Red Dwarf se (opet) vraća sa još dvije nove sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Red Dwarf se (opet) vraća sa još dvije nove sezone

Red Dwarf se (opet) vraća sa još dvije nove sezone

Većina nas odrasla je na Red Dwarfu, koji se emitirao na HRT-u, gledali smo ga prije ili poslije škole, pred 15 ili više godina. Bila je to legendarna humoristična serija koja se dobro drži i dan-danas, no povratničke epizode nismo baš najvjernije pratili. Crveni patuljak sad dobiva i treći comeback, sa jedanaestom i dvanaestom sezonom najavljenima za iduće dvije godine.

Doug Naylor, jedan od dvojice autora iz 1988. godine, nastavlja rad na seriji i najavljuje dvije nove sezone za 2016. i 2017. godinu. Craig Charles (Lister), Chris Barrie (Rimmer), Danny John-Jules (Cat) i Robert Llewellyn (Kryten) vraćaju se u novim svemirskim pustolovinama, iako točan broj epizoda zasad nije najavljen. Produkcija kreće najesen.

Kultni original emitirao se na BBC-u 2 između 1988. i 1999. godine sa osam sezona i pedesetak epizoda. Nakon završetka krajem devedesetih, bilo je nekoliko pokušaja ponovnog okupljanja ekipe, a trodijelna mini-serija — kasnije označavana devetom sezonom — emitirana je 2009. godine. Nedostajao joj je klasični smijeh publike u pozadini, pa je deseta sezona od šest nastavaka 2012. godine ponovo snimana pred publikom u studiju.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861