Peta sezona za Psych, Monk odlazi – serijala.com
Trenutno čitaš
Peta sezona za Psych, Monk odlazi

Peta sezona za Psych, Monk odlazi

Tako je, kod nas čini nam se malo poznata serija Psych (kod nas prevedena Frikovi od Nove TV, prijevod po kvaliteti skoro dostojan Zakona Braće) u kojoj Shawn Spencer (James Roday) glumi (lažnog) vidovnjaka koji pomaže policiji, no zapravo samo dobro procjenjuje ljude i svoju okolinu.

Premisa ima sličnosti s jednom novijom serijom The Mentalist, no moramo napomenuti da je Psych prije svega komedija i da je bila tu davno prije Mentalista što ponekad pisci vole referencirati, Shawnova omiljena serija je upravo The Mentalist. :-)

Uglavnom, ovo nije recenzija Psycha (koja bi mogla ubrzo osvanuti ako ulovimo vremena) pa ćemo skratiti word count. Reći ćemo još da se drugi dio Psychove četvrte sezone vraća početkom siječnja 2010. (predviđamo i Christmas Special), a peta sezona kreće u ljeto 2010.

A sada je došlo vrijeme za tužni dio ovih vijesti, moramo vas obavijestiti da nam još jedna detektivska legenda odlazi u mirovinu, opsesivno-kompulzivni detektiv zvan Monk prestaje sa svojim “detektiranjem” 4. prosinca ove godine.

Nadajmo se da će uspjeti pronaći ubojicu svoje žene u ove posljednje dve epizode, makar mu to nije uspjevalo posljednjih 8 (u seriji 12) godina.

Ipak, držimo fige i ako to itko može, onda je to defective detective Monk. Žao nam je što odlaziš, prijatelju stari. :’-(

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861