Nimoy u Big Bang Theoryu? – serijala.com
Trenutno čitaš
Nimoy u Big Bang Theoryu?

Nimoy u Big Bang Theoryu?

BIll Prady, izvršni producent i kreator The Big Bang Theoryja komentirao je da će pokušati dovesti Leonarda Nimoya u seriju.

Sheldonov san da upozna svog idola Spocka mogao bi postati stvarnost, ali tek sljedeće sezone. I to ako Nimoy prihvati. Ustvari, niti ga nisu pitali, no evo što Prady kaže…

Vjerojatno ćemo ispitati teren. Ako bude dovoljno interesa, razvit ćemo priču. Fanovi su rekli da je ovo san snova, a i mi se slažemo.

Nimoy je zapravo već bio pozvan u TBBT prošle sezone, no tada je odbio poziv. Nakon toga se sa Fringeom vratio na televiziju, na poziv J.J.-a Abramsa, sa kojim je surađivao na posljednjem Star Trek filmu.

Možda klonirani Nimoy? Ili ne…

Mislim da je to izvan Sheldonovih sposobnosti trenutno. Iako ga ne bih podcjenjivao.

(Entertainment Weekly)

Komentari (1)
  • sam nek dobro razviju priču :)
    U S03E16, Sheldon kaže da ima restraining order od Nimoya, što znači da ga je već upoznao, ili barem vidio izbliza, jel.
    A i ako će se Nimoy pojavit u TBBT, trebat će to izvest da se zaobiđe da zabrana nekako. Bilo bi mi loše da se iskoristi u unfriendly stilu, ko što je bilo sa Stan Leeom :/

    Prevelika mi je Nimoy faca u seriji da bi došao u epizodu izignorirati Sheldona, radije bih da rade nešto skupa i vesele se i tak to :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861