Love Life (“Ljubavni život”) na HBO GO-u od 28. svibnja – serijala.com
Trenutno čitaš
Love Life (“Ljubavni život”) na HBO GO-u od 28. svibnja

Love Life (“Ljubavni život”) na HBO GO-u od 28. svibnja

Možda nećemo dobiti HBO Max, ali domaći HBO Adria javlja da ćemo imati priliku gledati serije iz njihove produkcije. Prva na redu je Annom Kendrick predvođena komedija, Love Life (“Ljubavni život”). HBO kaže:

Serija govori o putovanju kroz koje prolazimo na putu od prve do posljednje ljubavi, istražujući kako nas ljudi koje upoznamo na tom putu učine onim što jesmo kada konačno nađemo nekog s kim želimo biti zauvijek. Ovaj osvježavajući pristup romantičnoj komediji u formi antologijske serije potpisuje Sam Boyd, a serija je u produkciji Lionsgate Televisiona i Feigco Entertainmenta.

Svaka sezona serije pratit će novog lika u potrazi za ljubavlju, dok će svaka polusatna epizoda govoriti o jednoj od njegovih veza. Anna Kendrick je zvijezda prve sezone, uz Zoë Chao, Petera Vacka i Sashu Compèrea, a istovremeno je među izvršnim producentima serije, uz Paula Feiga i Dana Magnantea. Sam Boyd, autor i redatelj serije, je također jedan od izvršnih producenata uz Bridget Bedard.

Prve tri epizode serije bit će dostupne na HBO GO-u od 28. svibnja. HBO Max dolazi 27. svibnja na područje sjeverne Amerike, a kad će i da li će uopće kod nas — ne znamo.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861