HBO Max kreće krajem svibnja, Love Life stiže isti dan – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO Max kreće krajem svibnja, Love Life stiže isti dan

HBO Max kreće krajem svibnja, Love Life stiže isti dan

Nakon višemjesečnih nagađanja kada će i kako točno krenuti novi streaming servis HBO-a, WarnerMedije i AT&T-a — napokon znamo barem datum kada će pretplatnici moći pokrenuti aplikacije na svojim smart uređajima.

Variety javlja da će servis pokrenuti svoje servere 27. svibnja, dakle za samo nešto više od mjesec dana. Na datum pokretanja servisa pretplatnici će moći uživati u svim serijama i filmovima s HBO-a, ali i velikom katalogu TNT-a, TBS-a, Cartoon Networka i njegovog Adult Swima, Crunchyrolla i tako dalje.

Što se tiče originalnog sadržaja na datum predstavljanja servisa bit će dostupna komedija Paula Feiga Love Life s Annom Kendrick u glavnoj ulozi. Osim ove, prema traileru simpatične serije, HBO Max će imati On the Record, dokumentarac o optužbama za seksualno zlostavljanje protiv Russella Simmonsa; Legendary, emisiju o ballroom plesu, nove Looney Toons crtiće i još nekoliko manjih projekata. Okupljanje Prijatelja je zasad odgođeno za neko drugo vrijeme.

HBO Max će biti dostupan samo pretplatnicima u sjevernoj Americi, a izvori s našeg HBO-a kažu: “Zasad nema planova za Europu.”

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861