HBO otkazao Crashing, a Showtime komediju SMILF s Frankie Shaw – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO otkazao Crashing, a Showtime komediju SMILF s Frankie Shaw

HBO otkazao Crashing, a Showtime komediju SMILF s Frankie Shaw

Dvije komedije koje su prethodnih godina živjele u sjeni popularnijih serija dvaju kabelski mreža se neće vratiti u idućoj sezoni. HBO i Showtime su odlučili otkazati Crashing, odnosno SMILF usred njihovih trenutnih sezona.

Komedija SMILF je krenula u studenom 2017. godine s Frankie Shaw (Mr. Robot) u glavnoj ulozi. Shaw je preuzimala većinu funkcija u produkciji i stvaranju serije te za prvu sezonu bila nominirana za Zlatni globus u kategoriji najbolje glumice, a serija je također dobila nominaciju. Njen autobiografski projekt je pratio život mlade samohrane majke u Bostonu i svih obaveza koje dolaze s tim. Druga sezona od 10 epizoda se trenutno prikazuje na Showtimeu, a svoje finale će imati 31. ožujka.

Što se tiče HBO-a, njihovu kvazi-komediju Crashing je predvodio Pete Holmes kao stand-up komičar koji otkriva da mu je žena nevjerna. Serija prikazuje njegovo putovanje popularnom scenom njujorških stand-up komičara usred te spoznaje, a HBO je dosad emitirao ukupno tri sezone. Artie Lange, Lauren Lapkus i T.J. Miller također glume u seriji, a izvršni producenti su Judd Apatow i sami Holmes. Finale treće sezone je u nedjelju 10. ožujka te će služiti kao finale serije budući da su se Apatow i Holmes već pripremali za negativne vijesti.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861