HBO Adria u siječnju: Nove sezone serija Entourage (8.), Modern Family (3.), Raising Hope (2.) i Weeds (7.) – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO Adria u siječnju: Nove sezone serija Entourage (8.), Modern Family (3.), Raising Hope (2.) i Weeds (7.)

HBO Adria u siječnju: Nove sezone serija Entourage (8.), Modern Family (3.), Raising Hope (2.) i Weeds (7.)

Putem press najave s HBO Adrije. Glavne siječanjske premijere – Luck, Boardwalk Empire i Strike Back – najavljene su u odvojenom članku.

ENTOURAGE VIII.

Svita VIII.

Godina: 2011.
Zemlja: SAD
Žanr: KOMEDIJA
Režija: Doug Ellin
Glumci: Adrian Grenier, Kevin Connolly, Kevin Dillon, Jerry Ferrara, Jeremy Piven

Sažetak:
Vince, Eric, Drama i Turtle prošli su kroz sito i rešeto ovih godina ganjajući snove, žene i užitke kao da zabavi nema kraja. No je li vrijeme da odrastu? Svežite pojaseve za posljednju sezonu „Svite“!

Sinopsis:
HBO predstavlja posljednjih osam epizoda „Svite“, „Emmyjem“ nagrađene humoristične serije o popularnoj holivudskoj zvijezdi Vinceu Chaseu i njegovoj sviti iz rodnoga grada: menadžeru Ericu, polubratu Drami i prijatelju Turtleu.

Kad smo ih zadnji put vidjeli, Vince je duboko zaglibio nakon propalog pokušaja njegovih prijatelja da stanu na kraj njegovu pretjeranom opijanju i nimalo neozbiljnom drogiranju. Sada se Vince vratio s odvikavanja i spreman je za novi projekt, dok se svaki od članova njegove svite nosi s osobnim i profesionalnim izazovima.

Na početku sezone, super-agent Ari Gold nedavno se rastao od gđe Ari, Eric je prekinuo sa Sloan nakon debakla s predbračnim ugovorom te vodi vlastitu menadžersku tvrtku sa Scottom Lavinom; Drama snima animiranu seriju „Johnnyjeve banane“ s Andrewom Dice Clayjem, a Turtle je zaokupljen linijom „Avion“ tekile i kreće u novi poslovni pothvat. Mnogi usponi i padovi čekaju dečke iz Queensa, ali hoće li do kraja serije postići uspjeh o kojem su oduvijek sanjali? Ova i druga goruća pitanja dobit će odgovor u osmoj i posljednjoj sezoni „Svite“!

________________________________________________________________________________________

MODERN FAMILY III.

Moderna obitelj III.

Godina: 2011.
Zemlja: SAD
Žanr: KOMEDIJA
Režija: Jason Winer
Glumci: Ed O’Neill, Sofía Vergara, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Ty Burrell

Sažetak:
Jay ima odraslu djecu, unuke i prekrasnu mladu ženu koja ima vlastitog sina. Svi oni zajedno moraju premostiti generacijske, kulturalne i društvene razlike.

Sinopsis:
Današnje američke obitelji dolaze u svim oblicima i veličinama. Stara receptura koja uključuje muškarca, ženu i dvoje i pol djece stvar je prošlosti. To postaje jasno ako samo bacite pogled na novu polusatnu humorističnu seriju MODERNA OBITELJ, koja pruža iskren i smiješan pogled na složen obiteljski život u 2009. godini.

Uzmite za primjer Phila i Claire, roditeljski par koji nastoji imati otvoren, zdrav i iskren odnos sa svoje troje djece. To nije uvijek lako, pogotovo kad imate kćer tinejdžericu koja prebrzo odrasta, srednju kćer prepametnu za svoje dobro i bučnoga, razigranog dječaka. Povrh svega, Phill pokušava biti cool tata, dok se Claire trudi održati strogu disciplinu, odlučna u namjeri da djecu poštedi buntovna djetinjstva kakvo je ona imala.

Tu je i Jay, pravi muškarac koji prolazi krizu srednjih godina. Oženio se mlađahnom Glorijom koja je postala centar njegova svijeta. Ona je strasna i drska raspuštenica koja dolazi u paru sa svojim jedanaestogodišnjim sinom Mannyjem. Manny već primjećuje djevojke, beznadni je romantičar i strastven kao njegova majka. Vrijeme provodi sanjareći i pišući poeziju. Njegovu novom očuhu ne sviđa se dječakova osjećajnost i on ga želi malo očeličiti. No to će se pokazati kao samo jedan od Jayevih izazova. Najveći će problem predstavljati činjenica da ga ljudi često zamijene za Glorijina oca.

Tu su i Mitchell i njegov partner Cameron. Oni su učinili veliki korak i zajedno posvojili dijete iz Vijetnama. Cameron ima osebujan karakter i voli teatralnost, dok je Mitchel mnogo ozbiljniji. No njih dvojica ostvaruju vrlo dobru ravnotežu i ubrzo se pokazuju kao sjajni brižni očevi.

Život, čini se, nije ni uredan ni politički korektan, a ni predvidljiv. Zato što ove tri obitelji, čini se, nisu tri, nego jedna… Jedna velika, izmiješana obitelj u kojoj je Jay patrijarh, a Claire i Mitchel njegova odrasla djeca. No to su sve stvari koje čine život zanimljivim u ovom pogledu na brižnu, no uvrnutu modernu obitelj.

________________________________________________________________________________________

RAISING HOPE II.

Odgoj za početnike II

Godina: 2011.
Zemlja: SAD
Žanr: KOMEDIJA
Režija: Eyal Gordin
Glumci: Martha Plimpton, Lucas Neff, Garret Dillahunt, Shannon Marie Woodward, Cloris Leachman

Sažetak:
Hvaljena komedija dobitnika nagrade „Emmy“ Grega Garcije, koja prati obitelj Chance dok podižu najnovijeg člana svoje obitelji: bebu imena Hope.

Sinopsis:
ODGOJ ZA POČETNIKE hvaljena je komedija dobitnika nagrade „Emmy“ Grega Garcije, koja prati obitelj Chance dok podižu najnovijeg člana svoje obitelji: bebu imena Hope.

Hope je plod JIMMYJEVA seksa za jednu noć s traženom kriminalkom koju je njegova majka VIRGINIA pomogla uhititi i strpati u zatvor. Virginia i suprug BURT, koji su dobili Jimmyja sa samo 15 godina, ponovno moraju podizati bebu, ali ovaj put to je njihova unuka i imaju priliku napraviti to kako spada. Obitelj Chance živi s Jimmyjevom prabakom MAW MAW. Nekoć stijena obitelji, sada drži sve na oprezu. U njezinu umu, kuća vrvi mungosima, ona vara pokojnog muža i možda je 2. svjetski rat.

Kad Jimmy ne radi u Burtovoj tvrtki za uređenje travnjaka, honorarno je zaposlen u Howdyjevu supermarketu zbog beneficija zdravstvenog osiguranja i prilike da bude bliže SABRINI, zajedljivoj službenici s dosadnim dečkom – a sve pod budnim okom svog šefa BARNEYJA koji skuplja lutke i ima klub boraca.

Zajedno s obitelji, prijateljima, susjedima i suradnicima, Jimmy će omogućiti Hope najbolje moguće odrastanje dok se suočava s najtežim poslom u životu: poslom oca.
U ovoj sezoni ODGOJA ZA POČETNIKE obitelj Chance odlazi u Las Vegas na vjenčanje, Burt biva otet, Sabrinine se tajne otkrivaju, a obitelj se brine za Hopeinu budućnost.

________________________________________________________________________________________

WEEDS VII.

Trava VII.

Godina: 2011.
Zemlja: SAD
Žanr: KOMEDIJA, KRIMI
Režija: Eric Jewett
Glumci: Mary-Louise Parker, Justin Kirk, Hunter Parrish, Alexander Gould, Kevin Nealon

Sažetak:
Nancy Botwin, samohrana majka i dilerica koja je postala ovisna o opasnosti, izbjegavala je katastrofu od prvog dana, ali je oduvijek imala talent da u svoju korist manipulira prijateljima, obitelji, pa čak i snagama zakona.

Sinopsis:
Nancy Botwin, samohrana majka i dilerica koja je postala meksička mafijaška princeza i umjetnica u bježanju, predala se FBI-u jer bi je u protivnom zasigurno ubio osvetnički nastrojen bivši partner Esteban i njegova banda nasilnika. Prošle su tri godine, a Nancy je izašla iz zatvora te pokušava početi iznova u New Yorku. Hoće li Nancy uspješno okupiti svoju raštrkanu obitelj i ostati čistih ruku? Ne propustite ni minutu sedme sezone hit-serije TRAVA.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861