Lista za odstrel – serijala.com

Konj je mrtav, ostavite ga više.

 1. Goran says:

  Potpuno se slažem i potpisujem sve što ste gore napisali!!!

 2. Franko says:

  Heroes, Private Practice i Weeds. Weeds je trebala završiti s 3. sezonom kad je Nancy zapalila Agrestic. Sve epizode nakon toga smeće. Private Practice je pravi tip serije u kojoj je 99% glumačke ekipe iritantno. Addison, vrati se Seattle Grace, please.

 3. (ij) says:

  Hehe, Heroesi trentuno imaju najvise glasova, dakako, sasvim opravdano. Stvarno je red da prekinu seriju ako ne mogu bolje.

 4. Mario Vadlja says:

  Hmm, ovako jelte.. Veliki sam obožavatelj Office-a (ne britanskog, on mi ne leži), al ne želim mu kraj.. Jednostavno se ga nemogu zasititi :)

 5. gabal says:

  Ne slažem se za Dextera, i sami kažete da još nije preskočio morskog psa. Ima tu još lufta za njega. Osobito su u zadnjoj sezoni krenuli u dosta hrabrom smjeru. Još dvije kvalitetne sezone možemo očekivati.

 6. dp says:

  Entourage je odlican, posebno u zadnjoj sezoni, to je tip serije koji jednostavno moze trajati neograniceno. ali da, nema smisla prostituirati ugled. u svakom slucaju je maksimalno pogodjeno ovo za ili volis ili mrzis.

  House i Supernatural bi bile epske serije da nemaju toliko fillera, zbog svojih likova odnosno glavne radnje imaju neslucene potencijale koje nikad nisu iskoristili i kroz 20 i nesto epizoda su potpisale prosjecnost. narocito SN, ne mogu vjerovat da su se posrali Kripkeu na viziju, nije ni cudo sto je napustio mjesto showrunnera.

  ovo sto ste napisali za Dextera stoji u nekom idealnom svijetu, ali pored milijun CSI/LaO/etcetera bilo bi strasno maknuti ga, narocito nakon ovako brilijantne sezone. Weeds je pak ruku pod ruku sa Herojima najvece razocaranje ikad. kako sam obozavao te serije…

  za kraj, Office je Office, sram vas bilo.

  izvrstan clanak.

 7. (kv) says:

  @dp i Mario, re Office
  Office ne smije postati prokurvana verzija odlicne serije. A u ovoj sezoni su poceli kasljucati malo jace. Niagara je bila sjajna, ali ostalo uglavnom nije bilo na razini.
  Ali rekli smo gore, Office i Dex su na listi iz preventivnih razloga, nikako zato sto su postali naporni.

  @gabal
  Velis da se ne slazes za Dextera, i onda napises isto sto i mi, da ima lufta za dvije sezone :)

  Oko ankete, to da Dex ima najmanje glasova nije iznenadjenje (to su 2 glasa previse cak :), ali Supernatural jednaki broj… dobro, vidjet cemo druge sezone valjda :).
  Ocekivao sam vise glasova i za Simpsone, a ostalo je vise-manje ocekivano. Ove poznatije serije su visoko, neke malo manje gledane nisko…

 8. Chmarin says:

  Kažete da je SGU hrpa televizijskih klišeja? Jeste gledali Atlantis? :D To je tek bilo smeće.

 9. (kv) says:

  Bilo je semi-zabavno u pocetku, kasnije mucenje, odustao sa cetvrtom sezonom, bar ja :)

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *