Petak: Fringe krenuo slabo, ali koga je ionako briga? – serijala.com
Trenutno čitaš
Petak: Fringe krenuo slabo, ali koga je ionako briga?

Petak: Fringe krenuo slabo, ali koga je ionako briga?

Svima dragi Fringe krenuo je u svoju petu i posljednju sezonu slabom gledanošću – 1.1 rating nagovještava spuštanje ispod jedinice u narednim epizodama. Na lošu gledanost smo ionako navikli, no obično se očekuje da gledanost premijernih epizoda bude barem malo iznad prosjeka. No, dobro, sada to ionako nije važno, jer Fringe će bez obzira na sve završiti nakon trinaest posljednjih epizoda. I svi bi trebali biti zahvalni Foxu zbog toga. To je mnogo više nego što je gledanost proteklih sezona obećavala.

Jedina sinoćnja premijera nove serije bila je na CBS-u. Made In Jersey krenuo je vrlo loše, čak i za standarde petka. Gerijatrija očito nije bila naročito zainteresirana za seriju Janet Montgomery, koju je kritika prilično kritizirala – no kada je to bila prepreka gledanosti nekog CBS-ovog procedurala? Koliko je loša gleadnost bila? U egalu sa Fringeovom (1.1) te reprizom pilota Last Resorta! Barem jednom možemo reći da dvije serije imaju podjednaku gledanost kao nešto iz CBS-ove kuhinje. I to jedna u reprizi.

U istom satu emitirao se i Grimm, koji se pobrinulo za još malo vijesti iz Zone sumraka. Neka NBC-jeva serija bila je najgledanija u svom terminu, sa ratingom 1.6. I ne samo to, Grimm je čak bio najgledaniji program večeri. U ključnoj demografiji (18-49)  U satu prije, CBS-ov CSI: NY imali su rating 1.3, a Blue Bloods 1.5.

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861