Gledanost: Fringe lošiji no ikad, Community će vjerojatno biti obnovljen – serijala.com

Gledanost: Fringe lošiji no ikad, Community će vjerojatno biti obnovljen

Proljetni rezultati gledanosti donose miješane vijesti za obožavatelje obaju serija iz naslova.

 1. RedMarquis says:

  Svi se nadamo da si u pravu za Community, Krešo.

 2. gošća says:

  Mislim da sad samo čudo može pomoći Fringeu da dobije skraćenu petu sezonu.

 3. msmaka says:

  Ameri su zaluđeni sa Hunger games ovaj vikend, moguće da je to skinulo većinu demoa Fringeu (broj gledatelja je pao nekih 3-4% samo)

 4. Andrija says:

  Sranje, it’s Firefly all over again… Ovi su barem imali više sezona da pokažu kaj znaju i umiju, ali svejedno želim tu 5. sezonu više nego ikaj… Serija je kvalitetna, glumci još i više, priča je fakat dobra, ali unatoč svemu kaj joj ide u prilog (minus termin) gledanost je za drek… Možda da nafutraju Kim Kardashian da doleti u jednu epizodu, ono da odglumi neku štajgericu koja ima mozak u sisama ili tako nešto, Walter bi bil fasciniran…

 5. asimic says:

  Osjećam se tako nekako sramotno zato jer tek sad gledam 1 sezonu communty prije par tjedana slučajno vidim na novoj tv i serija mi se svidi a prije za nju uopće nisam čuo osim ovdi i uvik sam je planiro pogledat al nikad ne bi stiga i sad sam gotov ovisnik sam posto,a šta se tiče fringa što reći?

 6. Marin Kuharić says:

  Ja sam bio i više nego optimističan za Fringe do prije nekoliko sati – dok nisam vidio ovu brojku. Mislim, bilo je za očekivati, daylight sayings, bla bla, ali svejedno.
  Mislim, koliko će se taj budžet morat srezat da dobiju tu petu sezonu? Morali bi se uselit na set Two and a half mena i snimat seriju u multi-cam sitcom formatu. S dvojnicima glumaca. :/

 7. jopps says:

  Ah Fringe, opet moram nešto reći o Fringe, ta serija je stalno loše manegirana od strane Fox-a gdje oni su vidjeli da ne donosi novac koji oni misle da bi trebala donositi i konstantno tu seriju omalovažavaju i loptaju se sa njom.

  Gledanost su usr… sa konstantnim prekidima u emitiranjima svih dosadašnjih sezona, savjesni statističari će sigurno znati koliko je u 4 sezone bilo dvotjednih pauza, pa pauza po 3 tjedna pa po mjsc dana, pa onda božićno-novogodišnje pauze do 2 mjeseca itd itd, mislim i zagriženim gledateljima je više toga dosta i baziraju sve na glupim amerima, jebiga, reklame su za njih.

  I druga stvar je što je konstantno guraju u terminima prikazivanja, a sve pod izlikom slabe gledanosti, pa lagano evo nas na crnom petku koji je za sve serije zadnji korak prije otkazivanja i sad ponovo čudo veliko što je gledanost slaba, pa naravno da je, ljudi su više iznervirani, čemu ova pauza što je sad bila, čemu….

  Iskreno se nadam da ćemo dobiti 13 epizodnu 5 sezonu i nek odj… više sa kapitalističkom nezasitnošću.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *