Završava prva sezona domaće SF web serije, Jugoistočno od razuma – serijala.com
Trenutno čitaš
Završava prva sezona domaće SF web serije, Jugoistočno od razuma

Završava prva sezona domaće SF web serije, Jugoistočno od razuma

Domaća znanstveno fantastična serija Jugoistočno od razuma bliži se svome kraju. Ovog utorka, 28. siječnja, bit će objavljen i posljednji komadić slagalice prve sezone ove nezavisne web serije.

Serija prati srednjoškolku Andreu, koja misli da vodi sasvim običan život, a to je upravo ono što često misle ljudi čiji životi su sve samo ne baš sasvim obični. To se pokazuje itekako istinitim kad se Andrea nađe negdje daleko, daleko od doma…

Dodad je objavljeno nešto malo više od pola sata materijala kroz šest epizoda i dvije minizode, a najbolje da ih pogledate ususret završetku koji stiže u utorak navečer.

2 komentara
  • Kad smo vec kod web serija, da vam ukazem i na seriju Samo kazem koja je, kako vidim, dosta popularna na fejsbuku i tviteru. Nesto poput britanskog Skinsa u trajanju od 5 do 8 minuta u 20ak epizoda.
    Jugoistocno od razuma deluje zanimljivo, podseca na Fringe, sto je uvek dobra stvar.

  • ovih 30-tak minuta su mi bili zanimljivij i kvalitetnij od continuuma i helixa … naravno prava serija i web serija od pet minuta se ne mogu bas usporedivati,no time je zapravo veci kompliment jugoistocnom,Fascinantno je da s malim budzetom i poolom glumaca se moze napraviti nesto ovako zanimljivo..

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861