Wil Wheaton u Eureci – serijala.com
Trenutno čitaš
Wil Wheaton u Eureci

Wil Wheaton u Eureci

Glumac Wil Wheaton, poznat po svojoj ulozi Wesleya Crushera u Star Trek i ulozi u filmu Stand by me će imati ulogu u seriji SyFy kanala Eureka kao dr. Isaac Parish, voditelj Nesmrtonosnih oružja u Global Dynamics. Epizoda s Wheatonom bi se trebala prikazati u petak, 23. srpnja.

O svojoj ulozi Wil kaže slijedeće:

Scenarij je kod mene već neko vrijeme i polako se upoznajem s likom dr. Parisha u procesu pretvaranja riječi iz scenarija u lik kojeg ćete vidjeti na ekranu. Iz poznatih razloga ne mogu ući u detaljnosti, ali mogu reći da imam dovoljno vremena u razvoju lika, kreiranju njegovog odnosa sa drugim likovima iz serije i radeći na ostalim zabavnim aspektima karakterizacije.

Za domaću zadaću proveo sam cijeli vikend gledajući DVD-e i čitajući o seriji na internetu kako bih mogao upoznati likove. To nije bio loš način za provesti nekoliko sati. Po mom mišljenju, mudrije je potrošiti vrijeme na ponovnom gledanju Eureke nego isto vrijeme provesti gledajući neku drugu seriju za koju očekujete da će za neko vrijeme postati bolja!

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861