Uskoro SFeraKon – serijala.com
Trenutno čitaš
Uskoro SFeraKon

Uskoro SFeraKon

Društvo za znanstvenu fantastiku SFera krajem travnja organizira 32. po redu SFeraKon. Sa NOSF-a prenosimo pozivnicu svim zainteresiranima:

Pozivaju se svi zainteresirani pojedinci i udruge da se jave sa svojim idejama za sudjelovanje u programu i općenito sudjelovanje na SFeraKonu 2010. U skladu sa steampunkom i space operom, koji su teme ovogodišnje SFeraKonske zbirke, prihvaćaju se sve ideje koje su vezane uz retro-SF, no razmotrit će se i sve druge ideje koje vam padnu na pamet…

Bilo da je riječ o predavanju, predstavljanju knjige, časopisa ili fanzina, organiziranju kviza, radionice, tribine ili okruglog stola, svoje ideje javite organizatorici i koordinatorici SFeraKonskog progama:

Irena Rašeta
Mob: 091 566 90 21
Mail: ire (at) sfera.hr

Teme ovogodišnjeg SFeraKona su steampunk i space opera, ali prolazi i sve ostalo vezano za žanrove i podžanrove spekulativne fikcije – znanstvenu fantastiku, fantasy i nadnaravni horor. Ujedno je SFeraKonska nedjelja tradicionalno posvećena popularnoj znanosti, pa se slobodno možete javiti i s temama iz tog područja.

Žanrovske udruge koje se, pak, žele predstaviti i imati štand na SFeraKonu, trebaju se javiti koordinatoru udruga:

Mirko Karas
Mail: mirko (at) sfera.hr

SFeraKon 2010 održat će se na FER-u od 23. do 25. travnja 2010. godine. Više informacija o programu i sadržaju konvencije možete pronaći na službenim SFeraKonovim stranicama.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861