Trailer: The Mandalorian i Disney+ stižu za desetak dana – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: The Mandalorian i Disney+ stižu za desetak dana

Trailer: The Mandalorian i Disney+ stižu za desetak dana

Ranije ovoga tjedan Miš™ je predstavio raskošni trailer za The Mandalorian, svoju prvu igranu seriju iz svemira “Zvjezdanih ratova”. Serija je u planu već neko vrijeme, a tek je prošle jeseni službeno otkriven i njen naziv. Predsjednica LucasFilma Kathleen Kennedy, potvrdila je ranije ove godine da je Jon Favreau zaposlen na mjesto izvršnog producenta i scenarista, a u redateljski stolac sjest će Dave Filoni (za prvu epizodu), a potom i Deborah Chow (Jessica Jones), Rick Famuyiwa (Dope), Bryce Dallas Howard (Solemates) i Taika Waititi (Thor: Ragnarok).

Favreauova serija smještena je sedam godina nakon bitke za Endor, odnosno kraja “Povratka Jedija”, a priča će pratiti “usamljenog ratnika u vanjskim područjima galaksije daleko od autoriteta Nove Republike”, rekli su naši kolege i prijatelji iz Star Wars Hrvatska. Kako je ranije najavljeno, ulogu usamljenog ratnika preuzima Pedro Pascal (Game of Thrones, Narcos), dok će ostatak glumačke postave upotpuniti Giancarlo Esposito, Gina Carano, Carl Weathers te Ming-Na Wen čiji angažman u “Agentima SHIELD-a” završava sredinom iduće godine.

Trailer pogledajte u nastavku, a za prvu sezonu od deset epizoda moći ćete (odnosno nećete legalno) pratiti od 12. studenog. Disney+ planira emitirati seriju na tjednoj bazi, a ne istovariti sve epizode isti dan kao suparnički Netflix. Kritičari i predstavnici medija neće dobiti ni screenere tako da ne očekujte recenzije dok sama serija ne krene.

2 komentara
  • oni nisu normalni. pa šta je 30 minuta za jednu takvu seriju. pa nije to komedija. takav trend postoji u (japanskoj) animaciji da epizode budu što kraće (manje od 5 minuta, naspram uobičajenih 18) i da se nabije broj epizoda. valjda ovaj blesavi disney neće krenuti u tom smjeru.

    • To su sad te nove serije sa streeming servisa, isto kao i ST Discovery koji ima epizoda od 30tak min ali i od 50tak.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861