Trailer: The Lord of the Rings: The Rings of Power stiže na Amazon sljedeći tjedan – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: The Lord of the Rings: The Rings of Power stiže na Amazon sljedeći tjedan

Trailer: The Lord of the Rings: The Rings of Power stiže na Amazon sljedeći tjedan

Preostalo je svega malo više od tjedan dana prije premijere nove Amazonove serija, The Lord of the Rings: The Rings of Power. Tom prilikom streaming servis je pripremio i posljednji trailer prije samog početka emitiranja.

“Ovo je naslov za koji mislimo da bi mogao živjeti na hrptu knjige pored Tolkienovih klasika. “Prstenovi moći” (The Rings of Power) objedinjuju sve glavne priče Drugog doba Međuzemlja: kovanje prstenova, uspon Mračnog Gospodara, epsku priču o Numenoru i Posljednji savez vilenjaka i ljudi.” izjavio je dvojac showrunnera i izvršnih producenata serije JD Payne i Patrick McKay u zajedničkom priopćenju za medije.

Osim Paynea i McKaya titulama izvršnih producenata okitit će se i Lindsey Weber (Star Trek Beyond), Callum Greene (Pacific Rim), J.A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom), Belén Atienza (The Orphanage), Justin Doble (Stranger Things), Jason Cahill (Halt and Catch Fire), Gennifer Hutchison (Breaking Bad), Bruce Richmond (From the Earth to the Moon) i Sharon Tal Yguado (Outcast).

Amazon je prava na priču platio 250 milijuna dolara, a od isplaniranih pet sezona trenutno su potvrđene samo prva i druga. Očekuje se da će Amazon iskeširati preko milijardu dolara kad se sve završi i podvuče. Prva sezona od osam epizoda snimljena je na lokacijama na Novom Zelandu, a produkcija se u sljedećim sezonama seli u Veliku Britaniju. Prva sezona od osam epizoda svoju će premijeru imati 2. rujna ove godine. Prve dvije epizode bit će dostupne u 03:00. Epizode će se emitirati na tjednoj bazi nakon premijere.

Pročitaj još

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861