Trailer: Novi, duži trailer za The Strain – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Novi, duži trailer za The Strain

Trailer: Novi, duži trailer za The Strain

Nakon kratkog trailera i još kraćih teasera, jedna od najiščekivanijih ljetnih serija godine je nedavno dobila i svoj duži trailer. U njemu konačno vidimo da ovdje nije riječ o običnim vampirima (koje uz tonu drame možete vidjeti u The Vampire Diaries True Bloodu), već o ubojitim vampirima koje su u trilogiji romana stvorili Guillermo del Toro i Chuck Hogan.

Radnja je smještena u New Yorku, gdje tim znanstvenika istražuje novi virus koji pretvara ljude u parazitske vampire. Serija uključuje misteriozne nestanke trupala iz mrtvačnice i tkz. The Mastera, jednog od najstarijih vampira na Zemlji (kojeg vidimo na kraju trailera). Carlton Cuse (Lost) je showrunner prve sezone.

3 komentara
  • Meni se svidja ovo sto Fx radi sa Fargom, serija je vise nego dobra i jos je bolje sto znas da ce kratko trajati i nece biti onih dosadnih fillera jer budimo realni, jedina serija koja je uspjela u tome u 6 ili 5 sezona jer totalno sam zaboravio broj sezona je Breaking Bad bez fillera uradit to al onda dobijes minimalni broj epizoda i to i jest najbolje, jos kad znas da neku pricu ces samo gledati 12 ili 20 epizoda i to je to, ma super :D

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861