Trailer: Black Lightning proširuje CW-ov stripovski univerzum – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Black Lightning proširuje CW-ov stripovski univerzum

Trailer: Black Lightning proširuje CW-ov stripovski univerzum

Sve je počelo sa stripovskom adaptacijom Green Arrowa davne 2012. koji je pokrenuo cijeli niz superheroja koji će u samo pet godina preplaviti CW, ali i ostatak televizijskog i inog programa. Nakon preuzimanja Supergirl od CBS-a, CW se ove godine okušava u još jednom projektu adaptiranja Black Lightninga za televiziju.

Black Lightning, ili njegovim pravim imenom Jefferson Pierce, je superheroj koji ima sposobnost kontroliranja električne struje i elektriciteta, a nakon dugog niza godina se odlučio povući zbog posljedica koji mu je posao imao na njegovu obitelj. No, zbog uspona nove opasne bande u gradu, Pierce ponovno oblači odijelo Black Lightninga i bori se protiv zločina.

https://www.youtube.com/watch?v=RZpJeuXo2CY

U naslovnoj je ulozi Cress Williams (Hart of Dixie), a premijera je zakazana za midseason, najvjerojatnije kao zamjena za jednu od superherojskih adaptacija tijekom zimske stanke. Među ostalim glumcima se ističu Christine Adams (Agents of SHIELD), Nafessa Williams (Code Black) i China Anne McClain (Descendants 2).

Što se tiče CW-ovog jesenskog rasporeda, Supergirl i The Flash ostaju u svojim starim terminima, dok su Legends of Tomorrow upareni s Flashom, a Arrow je sa srijede pomaknut na četvrtak. Autori serije su izjavili da Black Lightning zasad neće biti dio Arrowversa, niti bilo kako biti povezan s ostale četiri stripovske adaptacije, no da neće još odbaciti ideju potencijalnih crossovera.

https://www.youtube.com/watch?v=7dM8dI_-P9o

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861