The Witcher: Upoznajte junake nove Netflixove serije – serijala.com
Trenutno čitaš
The Witcher: Upoznajte junake nove Netflixove serije

The Witcher: Upoznajte junake nove Netflixove serije

Deset dana je preostalo do premijere prve sezone Netflixove nove fantasy drame The Witcher. Ulog za online videoteku je golem, ali prve reakcije su prilično pozitivne. Snimanje prve sezone završeno je još u lipnju, a posljednjih mjeseci intenzivno traje rad na postprodukciji. Netflix je još u srpnju iskoristio priliku na Comic-Conu predstaviti prvi duži pogled na svoju adaptaciju popularnih knjiga Andrzeja Sapkowskog, a Halloween nam je donio i posljednji trailer.

U knjigama spomenutog poljskog autora “witcheri” su lovci koji razvijaju nadnaravne sposobnosti u mladoj dobi za borbu sa smrtonosnim čudovištima, a njegove kratke priče i romani bave se “witcherom” Geraltom. Sama saga iznjedrila je iznimno popularan serijal video igara poljskog studija CD Projekt RED. Serija će se oslanjati na knjige, a sigurno smo da će i serijal video igara zaraditi nekakav spomen unutar epizoda.

Prva sezona preuzet će radnju iz prvih dvaju knjiga, “The Last Wish” i “Sword of Destiny”, a za nju je naručeno osam epizoda. Superman Henry Cavill utjelovio je glavnog junaka serije — Geralta. Yennefer je utjelovila Anya Chalotra, a Freya Allen će odigrati Ciri. Sve njih sada možete vidjeti u novim predstavljanjima s Netflixa. Prva sezona Witchera stiže 20. prosinca.

Komentari (1)
  • Serija je već obnovljena za drugu sezonu, Hisrič je već mapirala 7 sezona, dakle dostojan naslednik GOT-a, i nadam se i bolji!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861