The Witcher: Serija dolazi krajem godine, Netflix predstavio posljednji trailer – serijala.com
Trenutno čitaš
The Witcher: Serija dolazi krajem godine, Netflix predstavio posljednji trailer

The Witcher: Serija dolazi krajem godine, Netflix predstavio posljednji trailer

Lipanj je označio završetak snimanja nove Netflixove serije, a online videoteka obećala nam je da će serija stići do kraja godine. I zbilja će tako i biti. Netflix je iskoristio priliku na Comic-Conu predstaviti prvi duži pogled na svoju adaptaciju popularnih knjiga Andrzeja Sapkowskog, a Halloween nam je donio i posljednji trailer.

U knjigama gore spomenutog poljskog autora “witcheri” su lovci koji razvijaju nadnaravne sposobnosti u mladoj dobi za borbu sa smrtonosnim čudovištima, a njegove kratke priče i romani bave se “witcherom” Geraltom. Sama saga iznjedrila je iznimno popularan serijal video igara poljskog studija, CD Projekt RED. Serija će se oslanjati na knjige, a sigurno smo da će i serijal video igara zaraditi nekakav spomen unutar epizoda.

Prva sezona preuzet će radnju iz prve dvije knjige, “The Last Wish” i “Sword of Destiny”, a za nju je naručeno osam epizoda. Superman, Henry Cavill, utjelovio je glavnog junaka serije — Geralta. Yennefer je utjelovila Anya Chalotra, a Freya Allen će odigrati Ciri. Prva sezona Witchera stiže 20. prosinca.

3 komentara
  • Nece.

   U GoT-u je ljude najvise privlacio (bar u prvim sezonama) njegov realizam i politika a ne magija. Ovde ce biti mnogo magije sto mnogima biti kocnica. Da bi neko potukao GoT mora da bude ozbiljna drama, puna spletki i svakodnevnice.

   • Koji crni realizam u GOT-u? Fantazija obicna od pocetka do kraja zajedno a zmajevima.
    Witcher ce razbiti GOT živi bili pa videli!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861