The Witcher: Kim Bodnia utjelovit će Vesemira u drugoj sezoni serije – serijala.com
Trenutno čitaš
The Witcher: Kim Bodnia utjelovit će Vesemira u drugoj sezoni serije

The Witcher: Kim Bodnia utjelovit će Vesemira u drugoj sezoni serije

Nakon nekoliko mjeseci nagađanja i nabacivanja razno-raznim imenima preko društvenih mreža — Netflix i ekipa iza serije konačno su potvrdili da će Kim Bodnia (The Bridge, Killing Eve) utjeloviti Vesemira u drugoj sezoni Witchera.

The Wrap javlja da je Bodnia zaposlen u ulozi Vesemira, šarmantnog witchera starog kova, ali i Geraltovog dugogodišnjeg mentora i očinske figure.

Vesemir je jedan od rijetkih preživjelih sudionika masakra kod Kaer Morhena, mjesta u kojem su witcheri umalo istrebljeni. Vesemir sada pokušava zaštiti malobrojnu i ugroženu zajednicu koja može pronaći slavu na “Putu” ubijanja čudovišta.

Ova vijest dolazi nakon što je Netflix najavio da je Kristofer Hivju odabran za Nivellena prije nekoliko dana. Nivellen se pojavljuje u kratkoj priči “A Grain of Truth”, u kojoj Geralt pronalazi velebni dvorac duboko u šumi u kojem živi čudovišni, ukleti plemić. Showrunnerica serije Lauren S. Hissirich već je spominjala kako joj je “A Grain of Truth” jedna od najdražih priča iz sage, ali da ju nije uspjela ukomponirati unutar prve sezone.

Pročitaj još

Kristofer Hivju i Kim Bodnia pojavit će se u drugoj sezoni serije koju je, prema Netflixovim podacima, gledalo više od 75 milijuna gledatelja. Druga sezona stiže sljedeće godine.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861