The Walking Dead obnovljen i za sedmu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
The Walking Dead obnovljen i za sedmu sezonu

The Walking Dead obnovljen i za sedmu sezonu

Zar ste sumnjali? Brzo nakon onog cliffhangera o kojem dovoljno znaju i oni koji seriju ne gledaju, AMC je obnovio The Walking Dead za sedmu sezonu. I dalje jedna od najgledanijih serija televizije možda pokazuje blage (jako blage) znakove posustajanja, ali svejedno je trenutni broj jedan u 18-49 demografiji.

Vidjet ćemo hoće li na gledanost s vremenom utjecati poodmakla faza serije te možebitno zasićenje publike dodavanjem spin-offa Fear the Walking Dead, koji je ljetos odradio kratku debitantsku sezonu, a već je obnovljen za drugu.

Iako daleko od prestiža i ugleda prijašnjih uspješnica poput završenih Mad Mena i Breaking Bada, The Walking Dead je unosniji od obje serije koje su definirale mrežu, no AMC se posljednjih godina muči proizvesti usporedive hitove. Tek je Better Call Saul došao blizu ponavljanja sličnih vrhunaca, no i on je sljedbenik prethodnih uspješnica — Breaking Bada, konkretno.

Obnovu prati i narudžba još jedne sezone showa Talking Dead, kojeg vodi Chrish Hadwick.

Komentari (1)
  • taj hadwick se baš voli prišlepat; kad je bio popularan the soup on je napravio svoju verziju web soup; kao što ima talking dead za walking dead tako je imao talking bad za breaking bad; nisam ga baš obožavao ali pogledam tu i tamo @midnight kad bude neki simpatičan komičar

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861