The Walking Dead, naravno, obnovljen za treću sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
The Walking Dead, naravno, obnovljen za treću sezonu

The Walking Dead, naravno, obnovljen za treću sezonu

Potpuno očekivano, AMC je obnovio svoju glavnu hit-seriju, The Walking Dead, nakon dvije emitirane epizode u drugoj sezoni. Iako se specifično ne navodi, podrazumijeva se da će nova sezona ponovo imati 13 epizoda te se vratiti nagodinu oko Noći vještica.

Živi mrtvaci, u domaćem prijevodu, bez konkurencije su najgledanija serija kabelske televizije. Prošlogodišnju premijeru gledalo je 5.3 milijuna ljudi, a gledanost je narasla na 7.3 milijuna do premijere druge sezone. Prošlotjednom premijerom ujedno je srušen i rekord kabelske televizije.

Aktualna druga sezona imat će 13 epizoda, za razliku od lanjskih 6, koje će biti podijeljene na dva dijela. Nakon emitiranih šest epizoda, serija ide na pauzu do 12. veljače, kada se nastavlja emitiranje preostalih sedam epizoda.

Serija je pretrpjela dosta promjena između sezona, od problematičnog “prilagođavanja” budžeta do otkazivanja suradnje Franku Darabontu, showrunneru koji je seriju doveo na male ekrane. Darabont je seriju napustio usred produkcije druge sezone, prije njene premijere, a zamijenio ga je njegov dotadašnji asistent, Glen Mazzara. Autor istoimenog stripa prema kojem je nastala serija, Robert Kirkman, ostao je uz produkciju kao izvršni producent.

5 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861