The Walking Dead: Gledanost raste – serijala.com
Trenutno čitaš
The Walking Dead: Gledanost raste

The Walking Dead: Gledanost raste

Iako nam se čini kako je serija tek počela, već smo prošli kroz polovicu prve sezone jednog od rijetkih (zasluženih) ovosezonskih hitova – The Walking Deada. Nažalost, čini se kako AMC nema u planu prikazati drugu sezonu prije listopada 2011.

Ništa još nije službeno, no pretpostavlja se kako AMC želi bti oprezan sa serijom i još jednom odraditi kvalitetnu promotivnu kampanju lansirajući drugu sezonu ponovno u vrijeme Noći vještica. S obzirom da snimanje novih epizoda još nije počelo, serija bi se najranije mogla vratiti na male ekrane tijekom ljeta, za što postoji vrlo mala vjerojatnost, jer je AMC već odgodio Breaking Bad za ljeto, a tu je i nova sezona Mad Mena, kao i nova serija The Killing. Druga sezona TWD-a trebala bi imati 13 epizoda, a jednu od njih napisat će i režirati Frank Darabont.

Za kraj, malo dobrih vijesti – treća epizoda serije usprotivila se nepisanim zakonima gledanosti i porasla u odnosu na prošlotjednu epizodu. Premijernu epizodu pogledalo je 5.3 milijuna ljudi, prošli tjedan serija je zabilježila blagi pad s 4.7 milijuna, a za ovotjednu je epizodu gledanost skočila na 5.1 milijun gledatelja, od kojih je 3.3 milijuna bilo u traženoj 18-49 demografiji.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861