The Mandalorian 2: Disney je predstavio novi video o drugoj sezoni – serijala.com
Trenutno čitaš
The Mandalorian 2: Disney je predstavio novi video o drugoj sezoni

The Mandalorian 2: Disney je predstavio novi video o drugoj sezoni

Samo desetak dana od premijere druge sezone Disney je predstavio novi video o radnji nadolazeće sezone Mandaloriana. Jednominutni video prilično je škrt detaljima, ali bogat atmosferom i poznatim licima, kako bi i svaki promotivni video trebao biti. U rujnu je Disney pustio trailer za drugu sezonu i objavio da se serija vraća 30. listopada. Produkcija na trećoj sezoni započet će krajem ove godine.

Podsjetimo, Favreauova serija smještena je sedam godina nakon bitke za Endor, odnosno kraja “Povratka Jedija”, a priča prati “usamljenog ratnika u vanjskim područjima galaksije daleko od autoriteta Nove Republike”. Ulogu usamljenog ratnika preuzeo je Pedro Pascal (Game of ThronesNarcos), koji je skrivao svoje lice tijekom cijele sezone, a ostatak glumačke postave popunili su Giancarlo Esposito, Gina Carano, Carl Weathers te Ming-Na Wen čiji je angažman u Agentima SHIELD-a završio ove godine. U novoj sezoni imat ćemo prilike vidjeti i nova lica, uključujući i Timothyja Olyphanta, Katee Sackhoff i Michaela Biehna.

Špekulira se i da će Rosario Dawson utjeloviti Ahsoku Tano u drugoj sezoni serije. Tano se do sada pojavljivala samo u animiranim projektima LucasFilma — prvenstveno u The Clone Wars i kratko u Star Wars: Rebels. LucasFilm i Rosario Dawson nisu službeno potvrdili ovaj casting, a trailer nažalost nije pokvario moguće iznenađenje.

Disney+ je od prošlog mjeseca dostupan u razvijenim zemljama Europe — dakle ne i Hrvatske.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861